Radio BalkanFox

Mihail Dudaš o Draganu Jovanoviću

OŽENIO ĆERKU GAGE JOVANOVIĆA, PA OTKRIO KAKAV JE PRIVATNO: Dudaš RASPALIO po glumačkoj legendi! "Žao mi je zbog toga" (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Sportista Mihail Dudaš progovorio je o svom tastu, glumačkoj legendi Draganu Jovanoviću.

Glumica Anđela Jovanović nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ dugogodišnjem partneru, sportisti Mihailu Dudašu, a bajkovito venčanje održano je u krugu najbližih ljudi.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram/naslovnestrane365

Najemotivniji na svadbi bio je mladin otac, glumac Dragan Jovanović koji je u početku ronio suze, a onda se provodio i igrao do sitnih sati. Novopečeni bračni par ne krije koliko im Anđelini roditelji znače i koliko su bliski, čemu svedoči i činjenica da su deo medenog meseca proveli zajedno. O njihovoj privatnosti sada je govorio upravo Mihail koji je za podkast „Alesto“ otkrio kakav je Dragan kada se kamere ugase.

Anđela Jovanović
foto: Instagram

Sportista je ispričao da je glumac veoma značajna figura u njihovom životu, ali i da svaki njihovo okupljanje u restoranima podrazumeva i brojne fanove koji bi želeli da se sa njim fotografišu.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram Printscreen

„Ne živimo sa njima, naravno, ali život delimo. Naša porodica su i Branka i Dragan. Dragan pogotovo… On ne može da sedne da pojede ručak, a da ga neko ne iscima da ustane da napravi fotogarfiju sa njim. Kad imaš takav primer, meni je mnogo žao zbog toga, ja vidim da je njemu zaista teško zbog toga i da to nekada i njemu ide na živce… On uvek ispoštuje, uvek odradi taj deo posla, onda nekako sam i zahvalan baš da nisam u takvoj poziciji da ne mogu baš da pojedem ručak, a da me neko ne iscima ili pogotovo nju“, rekao je.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

00:15

Anđela Jovanović doziva muža na venčanj

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE