Radio BalkanFox

Slovenka Nikolić neće ni da čuje za trudnoću svoje ćerke i Filipa Cara!


Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija „Zadruga“, u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, što je potvrdila putem medija i svakog Instagram profila. 

Povodom te situacije oglasila se njena majka, Slovenka Nikolić, za domaći medij, koja je bila jako škrta na rečima kad je u pitanju cela situacija i ondos njene ćerke sa Filipom. 

– Ja to ne bih ništa komentarisala, čula sam da je trudna. Ne želim da pričam o tome, zovite Aleksandru pa sa njom pričate. Znate da uvek o svemu hoću da pričam, ali ova tema me sad ne zanima – rekla je Slovenka za Blic.

Podsećamo, nakon što je odjeknula vest da je Aleks u drugom stanju na društvenoj mreži Instagram oglasila se Maja Marinković koja je odlučila da raskrinka Cara i svima otkrije da je iza leđa svoje trudne verenice bio u kontaktu sa njom, pisao joj, zvao i pravio ljubomorne scene. 

– Ja nikad ovako nešto ne bih uradila, ali ne dozvoljavam da mene neko vređa, ponižava javno, omalovažava i uz to sve naziva lažljivicom, što ja nikad nisam bila. Ovo je samo realna slika i mali deo onoga što se između nas dešava, a plasira se totalno druga priča. Toliko o tome koliko Maja laže i koliko su to prave i iskrene ljubavi – poručila je Marinkovićeva putem svog Instagram profila nakon svih poruka koje je objavila. 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE