Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za četvrtak 28. septembar! Bikovima sledi povećanje plate, Rakovi posebno emotivni

Današnji dan će kod horoskopskih znakova biti naročito usmeren na poslovne poduhvate.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i druželjubivi, a stvoriće se i prilika za komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Poboljšanje.


BIK

LJUBAV: Harmonija onima koji imaju porodicu, a ostali će želeti da započnu zajednički život sa voljenom osobom. POSAO: Moguće je da dobijete povećanje plate. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

BLIZANCI

LJUBAV: Privući ćete pažnju drugih i ostvariti značajne kontakte jer ćete biti društveni i prijateljski nastrojeni. POSAO: Neki problemi će se isprečiti vašem uspehu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti naglašeno emotivni, ali ništa vas neće vređati, pa je ovo povoljan dan za ljubav. POSAO: Pomoć prijatelja ili nekih asocijacija kojima pripadate. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ljubav

LAV

LJUBAV: Divno vreme za ljubav, druženje i razgovor o budućnosti sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguć dobitak, pogotovo od svega što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Desiće se izvesna stabilizacija, ali bez bitnijih dešavanja. POSAO: U svom ste elementu, podržani snažnom pozicijom svoje planete vladaoca. Ništa vam ne promiče. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Niko neće moći da vam odoli. POSAO: Vaši liderski kvaliteti će danas posebno doći do izražaja, ali ako ste na podređenoj poziciji, nećete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Stvoriće se prilika za flert ili ljubav sa nekim ko je stranac ili za ljubav na putovanju. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. Možete naplatiti zaostala potraživanja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepik.com

ljubav

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je suviše različit od vas da biste mogli da imate harmoničnu vezu. POSAO: Poboljšanje finansijskog stanja. ZDRAVLJE: Odlično.

JARAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko nije pristupačan, ili neko s kim možete imati samo kratku aferu. POSAO: Poboljšanje u sferi finansija, to jest manji priliv novca. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: U ovom periodu privlačite osobe koje su nemirnog duha i s kojima je nemoguće ostvariti dugu vezu. POSAO: Moguć finansijski dobitak i uopšte prosperitet. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Možda će vam se dopasti neko ko je stariji od vas, jer vas privlače osobe koje imaju više životnog iskustva. POSAO: Pozitivne promene i uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Horoskopski znakovi koji se teško zaljubljuju! Da li prepoznajete nekoga?

Horoskop

Dok se neki ljudi vrlo lako zaljube, drugima je taj proces mnogo teži, pa ih potraga za srodnom dušom zamara i lako odustaju od nje.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE