Radio BalkanFox

“Možda sam ja krivac, ali…” – šokirao istinom




Filip Car se obratio svojim fanovima ali i novinarima nakon što je Aleksandra Nikolić potvrdila da je u drugom stanju i da nosi naslednika Filipa Cara.

Mnogi su bili iznenađeni jer je ovaj kontroverzni par skoro raskinuo, navodno, zbog Filipove višestruke preljube.

On je prvo potvrdio da je Aleks zaista trudna, a potome se indirektno ostrio na to što ej maja Marinković objavila njegove poruke koje joj je slao dok je još bio u vezi sa Nikolićevom.

– Istina je da je Aleks tudna. Nismo to uspeli da sačuvamo od medija i od javnosti. Znao sam da će to uticati i da će je stresirati iako nije u stanju kada joj treba stres i problemi. Nažalost, možda sam i ja krivac što sam dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života i onda na taj način dozvolio da mi i dalje stvaraju probleme. Ali ne bih voelo da mnogo dajem na važnosti tome – započeo Filip.

Nakon toga Car se obratio i novinarima.

Novinarima i televizijskim kućama se obraćam i kažem im da neću davati nikakav intervju. fokusiran sam samo na ono što se meni desilo a ovo je nešto prelepo. Pravilo se iz ljubavi. Šta god da bude sa mnom i sa Aleksandrom, nije bitno. Ona će zauvek da osatne deo mog života. Do aprila se moram fokusirati da mnoge stvari završim jer mi je ovo promenilo život. Šta god da vi misilite o meni, dušebrižnici, mene zabole p” – ističe Car.

srbija danas





newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE