Radio BalkanFox

Najvažniji dan u oktobru za svaki horoskopski znak

Saznajte šta vam zvezde spremaju za oktobar 2023. i koji dan će biti posebno važan za vaš znak horoskopa.

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban dan
horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

Mesečni horoskop za oktobar nosi velike promene i izazove za sve znakove, kao i novčani horoskop. Međutim, oktobar za svaki znak Zodijaka nosi i određene dane koji bi mogli da donesu velike životne preokrete…

 

Proverite koji je vaš:

 

OVAN

 

Od 12. oktobra vi se vraćate u „vozačko sedište“, odnosno, ponovo preuzimate kontrolu nad svojim životom. Vaš vladalac, Mars, rukovodi vašim uverenjima i strastima, a uz svu kosmičku energiju koja vas prati, praktično ste nezaustavljivi. Čekaju vas strast i ljubavni rast, ali pazite da ne budete isuviše nasrtljivi.

 

BIK

 

Vaš vladalac, Venera, prelazi u kreativnu zonu, pa podstiče zabavu, igru, strast… Čini da se ponovo osećate kao dete. Budite pažljivi s kim delite tu svoju lucidnu energiju. 28. oktobar bi mogao totalno da vam promeni život.

 

BLIZANCI

 

Vaš vladalac, Merkur, posećuje dva sektora vaše natalne karte, utiče na zonu kreativnosti i igre, ali na vaše dnevne rutine. Stvari koje ste naučili do sad polako uključujete u svoj život i pažljivo se njima i vodite. Ipak, 14. oktobar vas može poslati na neko potpuno novo putovanje.

 

RAK

 

Vrlo ste emotivni, čak i emotivniji nego inače, pa budite nežni prema sebi i ovog meseca se što više odmarajte, štetajte, meditirajte… Vi imate dva datuma ovog meseca koja bi mogla biti važna; najpre, 14. oktobar, kada se ostvaruju neki veliki planovi, a potom i 28. oktobar, dan kada ćete morate da odustanete od sna koji dugo imate.

 

Nastavak na sledećoj strani…




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE