Radio BalkanFox

Trikovi Kejt Midlton zbog kojih su joj sve fotografije perfektne

Uvek je lepo našminkana i doterana, ali izgled i fotogeničnost nisu jedino čemu Kejt Midlton duguje lepe fotografije.

kako kejt midlton uvek izgleda savršeno na fotografijama, čak i bez poziranja?
kako kejt midlton uvek izgleda savršeno na fotografijama, čak i bez poziranja?foto: George ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, uvek uspeva da izgleda savršeno na svim fotografijama, što je prilično neverovano — ipak, fotografišu je svakodnevno, i to po mnogo puta. 

 

To možda duguje urođenoj fotogeničnosti, ali i jednom odličnom triku, koji lako može primeniti bilo koja žena ili muškarac.

 

Razni stručnjaci za kraljevsku porodicu često nam otkrivaju njihove porodične tajne, jelovnike, detalje vezane za stil, ali i trikove kojima se koriste, a ima ih bezbroj.

 

 

Modni ekspert Miranda Holder, koja često na TikToku deli video-snimke posvećene kraljevskoj porodici, otkrila je malu caku koju Kejt koristi bez greške svaki put kada se fotografiše.

 

Naravno, to nije jedino čemu duguje svoj izgled na fotografijama, faktori jesu i šminka i njena garderoba i frizura, ali sve to uokvireno je jednim malim „potezom“ na njenom licu, za koji Miranda Holder navodi da je imala „trening“ da ga nauči.

 

kejt midlton mora uvek da vodi o računa o tome kako će izgledati na fotografijama
kejt midlton mora uvek da vodi o računa o tome kako će izgledati na fotografijamafoto: Hannah Mckay / PA Images / Profimedia

 

— Ona je jednostavno istrenirana da uvek drži svoju bradu paralelno sa zemljom — ističe Miranda Holder.

 

 

Dakle, pre nego što će držati bradu uspravno ili nadole, ona pomalo „isturi glavu“ napred i drži svoju bradu „paralelno“ u odnosu na tlo. Kako ističe Miranda Holder, ovo joj „osigura uvek savršenu fotografiju“.

 

 

Njen video lajkovalo je više od 700 hiljada ljudi, a sačuvalo ga je za neko naredno gledanje više od 60 hiljada ljudi, pa bi se reklo da se ovaj mali Kejtin trik mnogima dopada; zapravo, jeste više nego primenljiv!

 

na fotografijama kejt midlton nikada se ne vidi podbradak i čini se da je svaki put u perfektnoj pozi, a sve to duguje malom triku s bradom
na fotografijama kejt midlton nikada se ne vidi podbradak i čini se da je svaki put u perfektnoj pozi, a sve to duguje malom triku s bradomfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U drugom videu Miranda tvrdi da Kejt pomaže i to što apsolutno uvek stoji ravne kičme, jer za princezu nema savijanja! U isto vreme, trudi se da njena ramena budu opuštena i savijena nadole, da ne bi izgledala isuviše kruto.

 

Takođe, Kejt uvek vodi računa gde joj stoje ruke i nikada ne pravi velike korake, već sitne

 

Bonus video

Trik Kejt Midlton za fotografisanje

 

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE