Radio BalkanFox

Aleksandra Prijović o odnosu sa Jelenom Karleušom

Pevačica Jelena Karleuša je u nekoliko svojih intervjua prozvala jednu od trenutno najaktuelnijih pevačica – Aleksandru Prijović, čija karijera ide uzlaznom putanjom i koja je zakazala tri koncerta u Štark Areni.

Uputila joj je nekoliko uvreda, a u poslednjem intervjuu je rekla kako je Aleksandra Prijović za nju „treš”. Još ranije je Prijovićeva otkrila da Karleušu i te kako poštuje bez obzira na to šta je o njoj rekla. 

Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

– Nas dve se nikada nismo posvađale. Jako poštujem svoje starije kolege, ona meni skoro može da bude majka. Pročitala sam o sebi neke stvari, možda je nju u nekom trenutku nešto povredilo, to je njena stvar. Sa njom nisam ulazila ni u kakav problem. Toj ženi želim sve najlepše i kad god je vidim, pozdravim je, ona je najnormalnije popričala sa mnom. Sve ono ružno što je bilo, neka ostane tamo – rekla je Prijovićeva o odnosu sa JK. 

Podsetimo, na konstataciju novinara da Aleksandra Prijović ima hit, JK je rekla.

ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

tkri

– O čijem albumu da pričaju?! Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, „Zvezde Granda” su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina – ispričala je Karleuša u emisiji „Prvi red”. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE