Radio BalkanFox

Glumici surogat majka rodila decu jer nije htela da žrtvuje karijeru

"NISAM MOGLA DA STAVIM SVOJ ŽIVOT NA ČEKANJE" Slavnoj glumici decu rodila SUROGAT MAJKA jer nije htela da ŽRTVUJE KARIJERU

Foto: LALO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Džejmi Čon prošle godine je progovorila o odgoju blizanaca, a tada je prvi put otkrila da svoje tada sedmomesečne dečake nije rodila ona sama. Priznala je da su ona i suprug Brajan Grinberg angažovali surogat majku, i to na njen predlog.

Kako je otkrila glumica korejskog porekla, ona i Brajan nemaju nikakvih problema s plodnošću. Razlog za angažman surogat majke bila je Džejmina karijera.

„Užasavala me trudnoća. Bojala sam se da stavim svoj život na čekanje na dve i više godina“, rekla je.

Da to nije bila impulsivna odluka dokazuje činjenica da je svoje jajne ćelije zamrznula još 2019. godine. Iako je tada otvoreno progovorila o svojoj odluci, dugo ju je mučio stid zbog činjenice da je drugoj ženi prepustila svoju životnu ulogu. Zbog toga su ona i Brajan krili da stižu bebe.

„Oboje smo hteli decu, a za mene je to bio jedini način. Nismo javno govorili o surogat majci jer smo bili svesni kakvu bi percepciju javnost imala o meni“, rekla je.

„Mislim da postoji stid oko toga. To još nije česta stvar i nismo bili spremni na to da nas osuđuju. Učinili smo to da zaštitimo sebe. Objavili smo vest kad smo postali spremni“, dodala je.

I bila je u pravu. Njeno priznanje izazvalo je lavinu komentara o tome da joj je karijera važnija od privatnog života i pozorišta.

Ona se oglasila i pojasnila da je filmska industrija nemilosradna prema ženama, naročito nakon što postanu majke.

„Ljudi verovatno misle: ‘Tako je tašta. Nije želela da bude trudna’, ali mnogo je komplikovanije od toga. Za mene lično i staću na ovim rečima je stvarnost da sam se naradila ceo svoj život da bih došla tu gde sam. Ne želim da izgubim prilike. Ne želim ništa nikome da zameram. U glumačkom svetu brzo te zaborave ako ne radiš iz meseca u mesec“, zaključila je.

Par je u braku od 2015, a upoznali su se 2007.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

12:06

SVAKA 5.000 ŽENA RODI SE BEZ MATERICE: Jovanović o surogat majčinstvu u Srbiji SVETSKE ZVEZDE POSTALE MAJKE ZAHVALJUJUČI OVOME

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE