Radio BalkanFox

Orijent ekspres je s razlogom motivisao Agatu Kristi! Najskuplja karta iznosi čak 67.000 evra, a evo šta dobijate za to (FOTO/VIDEO)

U cenu karte uključeni su svi obroci, ali i usluge stjuarda, kao i šampanjac po dolasku.

 

 


Vožnja Orijent ekspresom nije samo deo romana Agate Kristi.

Zapravo i danas možete da se vozite ovim luksuznim vozom po Evropi, a sada se zove Venis Simplon-Orijent-Ekpres i u vlasništvu je Belmonda.

 

 

Ovaj voz nudi razne rute širom Evrope, a njegovi putnici, odnosno gosti, uživaju u godišnjem odmoru u vozu.

Cene karata su fiksne i zavise od rute, pa tako, na primer, za put od Pariza do Venecije, potrošićete najmanje 4.300 evra za običnu kabinu.

 

 

Najskuplja karta, za najskuplju kabinu je za liniju Istanbul-Pariz i košta 67.000 evra.

Cene uključuju sve obroke na brodu, koji se obično sastoje od večere od četiri jela, kontinentalnog doručka i kasnog obroka ili ručka od tri jela, usluge stjuarda i prijema šampanjca po dolasku.

 

 

Tokom godina, rute Orijent ekspresa su se menjale, a jedna od najpopularnijih je bila od Pariza do Istanbula i ona koja povezuje London i Veneciju. Orijent ekspres je nedavno najavio da više neće putovati u i iz Londona.

 

 

Ono što je ovaj voz oduvek odvajalo od drugih, jeste luksuz i elegancija. Unutrašnjost voza osmislili su vrhunski dizajneri, a prostor je napravljen od skupih materijala, poput orahovog drveta, kristala i zlata. Putnici mogu da uživaju u sjajnoj hrani i piću i raznim uslugama, poput krojača i frizera.

 

 

Prva vožnja realizovana je 1883. godine, a na njoj su putovale brojne poznate ličnosti, kao što su Vinston Čerčil, Agata Kristi i Ernest Hemingvej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Sve što niste znali o osteoporozi! Evo zbog čega su kalcijum i vitamin D ključni

Zdravlje

Osteoporoza je ozbiljno stanje koje utiče na gustinu i čvrstinu kostiju, čineći ih krhkim i podložnim lomovima.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE