Radio BalkanFox

Mik Džeger neće da ostavi imovinu svojoj deci

Frontmen Rolingstonsa, slavni roker Mik Džeger za četiri decenije karijere je stekao veliko bogatstvo. Ipak, kako kaže, on ne planira da ostavi naslednicima najvrednije što ima.

Kako i sama pesma Rolingstonsa kaže: „Ne možete uvek da dobijete ono što želite”, i Džeger je u potpunosti saglasan sa tim. Naime, on je nagovestio da bi katalog benda mogao da ode u dobrotvorne svrhe umesto da ga ostavi svojoj deci.

Profimedia

Mik Džeger

 

– Deci ne treba 500 miliona dolara da dobro žive – rekao je Džeger, ističući da ako ode u dobrotvorne svrhe „možda učini nešto dobro u svetu” – rekao je on za „Wall Street Journal”. 

Podsetimo, Džeger ima osmoro dece – najstariji ima 52, a najmlađi šest godina. Najstarijeg Karisa dobio je 1970. s glumicom Maršom Hant. Svoju drugu ćerku Džejd (51) dobio je godinu dana kasnije s bivšom suprugom Bjankom Džeger.

Pevač je s glumicom Džeri Hol dobio četvoro dece – ćerke Elizabet (39) i Džordžiju Mej (31) i sinove Džejmsa (38) i Gabrijela (25). Lukas (24) rođen je 1999. godine dok je bio u vezi s manekenkom Lućijanom Gimenez Morad, a 2016. dobio je svoje najmlađe dete, Deveru s koreografkinjom i bivšom balerinom Melani Hemrik koja je 44 godine mlađa od njega. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE