Radio BalkanFox

Pun Mesec u Ovnu nemilosrdno gazi: Ova dva znaka su na udaru, napraviće radikalne poteze i staviti tačku na ljubavni odnos


Pun Mesec je oduvek bio jako zanimljiv fenomen. Tako je i ovaj put. 

29. septembra na 6 ° Ovna dešava se kulminacija punog Meseca u Ovnu pod uticajem Marsa u znaku Vage. 

Kakva je završnica i šta ćemo završavati? 

Mars u znaku Vage je nepovoljna pozicija za energiju Marsa i samim tim mnogo toga sto ne valja u ljubavnim odnosima sada se privodi kraju, naročito što ovaj pun Mesec aktivira i osu čvorova koji govore o značajnim rečenicama koje se mogu čuti sa obe strane. Čvorovi uvek donose uticaj karme koja itekako se može osetiti kod osoba u znaku Jarca i Raka. 

Za sve vas koji imate stabilne ljubavne odnose, ovo je trenutak kada se stavlja tačka na ljubomoru i kontrolu ( Ovan znak ) sa obe strane i ako hocete da vaš odnos bude stabilan, onda se manite da provocirate sam partnerski odnos ( posebno ako ste rodjeni u znaku Raka, Jarca, Vage ili Ovna). 

Za sve one koji imaju neke polu- veze ili polu-odnose, ovaj pun Mesec u znaku Ovna donosi konačno razrešenje svega onoga što se dešavalo unazad 15 dana. Potrudite se da dobro razmotrite koliko vam je važno da ostanete u takvom odnosu koji možda  i nije pravi odnos.  Razmislite šta se to pokrenulo unazad ovih 15 dana i definišite svoje potrebe. 

Simbolika punog Meseca je veoma izražena i kroz odnose sa javnošću i ljudima uopšte jer je Mars u Vagi pokazatelj preterane potrebe da se bude u kontaktu sa drugima. 

Najvažnije je sačuvati svoj unutrašnji mir i sklad sa sobom jer od toga zavisi sve oko nas. 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE