Radio BalkanFox

Pet saveta za očuvanje strasti i bliskosti u vezi! Šaka iskrenosti i prstohvat mašte

Čak i u najidealnijim vezama s vremena na vreme nedostaje vatre i strasti. Da bi se vaš partner ponovo zaljubio u vas, pratite naše savete.

Bez obzira da li ste tek započeli ljubavnu vezu ili već godinama zajedno, ovi saveti će vam pomoći da ponovo probudite iskru ljubavi i dubokog povezivanja sa vašim partnerom.

Posetite mesto gde ste proveli najromantičniji odmor

Vratite se na lokaciju gde ste stvorili najlepše trenutke i uspomene. Ponovno proživljavanje zajedničkih emocija i stvaranje novih utisaka približiće vas kao par. Ako još niste imali priliku za takvo putovanje, odmah planirajte romantični odmor i brojte dane do polaska. Svet je prepun mesta koja će oživeti vaša osećanja na potpuno nov način!


Foto: pexels.com


Planirajte romantični odmor

Budite iskreni prema svojim osećanjima

Skrivanje osećanja može da šteti odnosima i vašem zdravlju. Bolje je odmah razrešiti sve nesporazume, nezadovoljstvo i probleme. Ključ za uspešan odnos leži u otvorenosti i iskrenosti prema partneru, zajedničkom rešavanju nezadovoljstva i traženju rešenja za izazove. Ponekad muškarci (kao i svi ostali) neće automatski shvatiti šta im je potrebno, pa je vaša uloga da im pružite podršku i savet.

Ne zapostavljajte sopstveni izgled, čak i kod kuće

Promislite o svom izboru odeće kada izlazite sa prijateljima. Kako ste se oblačili sinoć dok ste bili kod kuće? Sada razumete o čemu govorimo? Zaboravite na stare trenirke i pocepane majice i zamenite ih nečim što je istovremeno privlačno i udobno.

Foto: Shutterstock

Budite privlačni i kod kuće

Učinite današnji dan posebnim

Zamislite da se ponovo sastajete kao da je prvi put. Izaberite mesto gde ćete se osećati prijatno i ušuškano i gde ćete moći da razgovarate otvoreno o svojim najdubljim željama.

Razvijajte svoju maštovitu stranu

Neka vaša tajanstvena strana ostane živa. Uvek treba da imate nešto skriveno čime možete da iznenadite svog partnera. Igrajte se očima i dajte suptilni nagoveštaj, ali ne morate otkrivati sve karte odmah. Ovakve igre u ljubavi mogu učiniti vaš odnos uzbuđujućim. Nepredvidljivost je ključ beskrajne strasti.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs


Recept za uspešan brak ima 5 sastojaka! Na prvom mestu je vođenje ljubavi, sledi privrženost...

Ljubav

Testirajte šta bi partner sve učinio da vam ulepša dan, predlsažu stručnjaci…

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE