Radio BalkanFox

Ceca ogovorila na prozivke JK na Prijin račun


Svetlana Ražnatović, vidno raspoložena, došla je na veliki koncert Aleksandre Prijović u Areni. Ovo je pevačici, inače, prvi od tri zakazana nastupa na ovom mestu, koje nije nimalo lako ispuniti. Kako joj je to, pak, pošlo za rukom, Ceca nije mogla, a da joj i javno ne čestita na tome. 

Ujedno, tokom razgovora s okupljenim medijima među kojima je bila i 24sedam, Ražnatovićka je, čini se, i „potkačila“ ljutu suparnicu Jelenu Karleušu, pošto je „došla da podrži ovaj treš iz 2001. godine. koji narod obožava„.

– Želim joj preuspešne koncerte, kao što će i biti. Došla sam da podržim ovu „treš muziku“ što narod obožava, da bude 2001. na koncertu… (smeh) Žena je prodala skoro 50.000 karata, to je za svaku pohvalu, poršku, baš mi je drago – kazala je ona.

Upitana, onda, da li smatra Aleksandru svojom naslednicom, odgovorila je:

– Što bi bilo ko koga nasleđivao, ja umrla nisam, to ti je jasno…

– Svaka ptica svojim glasom peva – prokomentarisala je, a kako je još tekao razgovor s pevačicom, čeka vas na snimku koji sledi. 

Podsetimo, Karleuša nedavno je tokom jedne emisije izjavila:

– …Sve što se snimilo ove godine, nije se desio ni jedan veliki hit. Prijovićkina pesma je za mene 2001. godina. Devojka je super, „Zvezde Granda“ su super, ali oni su prosto treš, a ja smatram da mi moramo da idemo napred. Nikako 2001. godina. 

Na ovo, došavši na Prijin koncert, odreagovala je i Suzana Jovanović, koja smatra da svi imamo različit ukus, te da se o tome ne treba raspravljati. 

Osim Cece i Suzane, inače, Aleksandri su na prvi koncert u nizu u Areni došli i Dijana Đoković, Maja Berović, Suzana Jovanović, Igor Panić Nući, Mina Nedović sa suprugom Nemanjom, Jovana Nikolić i drugi

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE