Radio BalkanFox

Poznati na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Areni


Pevačica Aleksandra Prijović večeras, 28. septembra, održava prvi od tri zakazana koncerta u Areni. Ovaj njen veliki uspeh došli su da pozdrave Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Suzana Jovanović, Tijana Milentijević, poznatija i kao Tijana eM, te mnogi drugi. 

Saša Popović, međutim, trenutno je u Opatiji, kazala je njegova supruga za okupljene medije među kojima je bila i ekipa 24sedam, pa zato večeras ipak neće biti priustan. Za razliku od njega, Igor Panić Nući, spreman je za dobar provod. Sukob koji je imao s Jelenom Karleušom putem društvenih mreža nimalo ga u tome nije omeo. 

– Imali smo neke nastupe zajedno, radili smo, sretali se na aerodromu. Aleksandra me je oduševila otkako smo se upoznali – počeo je on, pa dodao i kako bi rado danas-sutra s njom i duet snimio. 

Po pitanju JK, sa druge srane, izjavio je:

– Osetio sam da je trenutak da i ja nešto kažem. Sve je bilo kultuno, u granicama normale, što baš i nije bilo s njene strane. Čak sam i dao link da ljudi „strimuju“ na Spotifaju… Tako da, vrlo pristojan odgovor, a i moje pojavljivanje ovde je dovoljan odgovor… I ovo je opet dokaz da ja ne vodim tuđe „ratove“ – pričao je izvođač, osvrnuvši se i na Milicu Pavlović, a u snimku koji sledi možete saznati i zašto. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE