Radio BalkanFox

Devet puta je prenela milion evra, deseti put je ukrala

Kako pišu domaći mediji, Aneli Ahmić uhapšena je u Austriji jer je preko granice prenosila novac namenjen kriminalnim klanovima, a koji je prethodno zajedno sa svojim tadašnjim partnerom navodno ukrala.

Aneli AhmićFoto: Snežana Krstić / Ringier

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić, učesnica rijaliti programa „Elita 7“, otkrila je sinoć u emisiji „Pitanja gledalaca“ da je prenosila novac preko granice pojedinim kriminalnim klanovima. Ahmićeva je tom prilikom prvi put progovorila i o svojoj vezi sa ubijenim škaljarcem Ristom Mijanovićem.

Aneli Ahmić

Foto: Pink / screenshot

Aneli Ahmić

Iako nije zalazila u detalje, od izvora bliskih hrvatskoj starleti, domaći mediji su saznali da je ona uhapšena u Austriji, kao i da je kasnije postala zaštićeni svedok.

– Postoji dokumentacija presude da je istina sve što je Aneli rekla u emisiji. Ona je preko granice prenosila 9 puta po milion evra i 10. put je ukrala. Prenosila je za arapski klan iz Nemačke zajedno sa još pet devojaka i bivšim momkom. Ona je njega nagovorila, to je bio njen plan, da ulete u vilu, ali on nije imao m**a jer je bilo mnogo ljudi i obezbeđenja. Uhapšena je u Austriji. Bila je tada u sedmom mesecu. Ona je 2018. godine prijavila sve te ljude i bila zaštićeni svedok. Aneli je „ocvikala“ ljude. Njoj su tada pretili, trebalo je da je likvidiraju. Bio je to veći problem. Policija je njoj nudila da promeni identitet i da se makne iz Austrije – kaže za Informer izvor blizak Aneli Ahmić.

(Informer)


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE