Radio BalkanFox

OKUPALA LICE SUZAMA: Aleksandra Prijović nije mogla da se obuzda zbog onoga što joj je suprug priredio!

Foto: Srbija Danas/ATA Images

Suza suzu stiže…

Pevačica, Aleksandra Prijović, sinoć je održala prvi u nizu tri koncerta koje je spremila za svoju publiku i napravila je pravi spektakl!

Prvom koncertu u beogradskoj Štark areni prisustvovalo je preko 20.000 ljudi, među kojima su se našli i pevačicina majka Borka sa svojim unukom, Aleksandrin otac sa svojom partnerkom, ali i muž mlade dive, Filip Živojinović.

Aleksandra Prijović

Foto: Srbija Danas

Fanovi, porodica i prijatelji bili su preplavljeni utiscima po završetku koncerta, a pevačica je bila posebno euforična kada su petominutne ovacije pozdravile trud i dobru energiju koju je pevačica priredila beogradskoj publici.

Međutim, najveće iznenađenje nastupilo je kada je pevačica sišla sa bine.

Aleksandra Prijović

Foto: Srbija Danas

Njen suprug Filip poslao joj je ogroman buket cveća sa posvetom, koja je Prijovićevu rasplakala i potpuno oborila sa nogu.

Nakon toga, Prija je u celosti obuzeta emocijama otišla na press konferenciju na kojoj su je novinari dočekali aplauzom i brojnim pitanjima u vezi same pripreme spektakularnog nastupa koji je prevazišao sva očekivanja i zasenio ne samo posetioce, već i samog domaćina.

Aleksandra Prijović

Foto: Srbija Danas

Ukoliko biste voleli da pogledate kako je tekla konferencija za medije i šta je to sve zvezda večeri imala da kaže, kliknite na video u nastavku:




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE