Radio BalkanFox

MLADENOVIĆKA U ŠEMI SA OŽENJENIM? Isplivali detalji tajne afere, pevačica smuvala zauzetog muškarca koji ne živi u Srbiji?

Kako „Svet“ saznaje, pevačica Aleksandra Mladenović uživa u ljubavi sa oženjenim muškarcem, kog krije od javnosti, iako on tvrdida je njegov brak gotov. Dalje navode da dotični gospodin ne želivi u Srbiji, ali Aleksandra i on svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Mladenović

Pevačici ovo nije prvi put da je prate takve priče. Naime, pevačicu su i ranije povezivala sa jednim oženjenim muškarcima, ali ona o to nikada nije priznala. Nakon neuspešne veze sa Isakom Šabanovićem, sa kojim je raskinula prošle godine, Aleksandru sad opet prate stari tračevi.

Mladenovićka i taj trip, koji je mlađi od nje, već par meseci se viđaju. On je odlepio za njom,. ali još uvek je u braku i mislim da njegova žena nema pojma da je vara – započinje izvor blizak pevačici za „Svet“, pa dodaje:

Zapravo, on ne živi u Srbiji, a Aleksandrin raspored nastupa je popunjen toliko da jedva ima vremena i za samu sebe. Viđaju se kad im se ukaže prilika, ali s obzirom na sve okolnosti, nije to neka ozbiljna veza, osim ako se dotični ne razvede, što nije isključeno jer je baš jako zaljubljen u Aleksandru i želi da što više vremena provode zajedno – navodi izvor gorepomenutog lista.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE