Radio BalkanFox

FILM NEDELJE „Mauritanac: Dnevnik iz Gvantanama“

Duh u oklopu

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Duh u oklopu

Radnja je smeštena u 2029. godinu, kada su mnogi ljudi postali kiborzi, zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti, pa on predstavlja „duh“, to jest ljudski identitet u oklopu mehaničkog tela. Radnja filma prati kibernetičku policajku koja vodi elitnu antiterorističku jedinicu Sektor 9, zaduženu za borbu sa najopasnijim kriminalcima. Uloge: Skarlet Johanson, Majkl Karmen Pit, Pilou Esbek.

Oteta

Foto: IMDB

 

 

petak

00.00 Prva

Oteta

Priča prati Vila Montgomerija, veštog lopova koji je poslat u zatvor na osam godina nakon što je prevaren u pljački. Izlazi iz zatvora spreman da ostavi kriminal iza sebe i izgradi odnos sa kćerkom Alison. Njegova bivša družina i FBI agent Tim Harlend uvereni su da je baš on sakrio plen od deset miliona dolara u obveznicama pre odlaska u zatvor. Da bi se toga dokopao, njegov bivši saradnik Vinsent otima Alison i traži plen kao otkupninu. Montgomeri ima jedan dan da dostavi otkupninu, ali na iznenađenje svih, Vil u stvari nema novac. On vidi samo jedan izlaz – da se udruži sa starom kompanjonkom – Rajli kako bi izvršio još jednu pljačku dok nije prekasno. Uloge: Nikolas Kejdž, Džoš Lukas, Deni Hjuston.

Majka

Foto: IMDB

 

 

petak

00.00 RTS2

Majka

Majka živi povučeno sa svojim 28-godišnjim sinom, obezbeđujući lekovite trave i lečeći akupunkturom svoje susede. Jednoga dana devojka bude brutalno ubijena i za to biva optužen njen sin. Na majci je da dokaže njegovu nevinost ili da ga ostavi u zatvoru. Uloge: Hje Dža Kim, Von Bin, Džin Gu.

Diverzija

Foto: IMDB

 

 

subota

23.30 B92

Diverzija

Policijska ekipa iz odseka za narkotike kreće u misiju uklanjanja jednog od najopasnijih narko-kartela na svetu. Misija se završila uspešno, a pritom je zaplenjena ogromna količina novca i narkotika. Ali tokom akcije je nestalo deset miliona dolara. To je početak nevolja za tim čiji članovi jedni za drugim padaju pod mecima kartela koji želi da povrati svoj novac. Uloge: Arnold Švarceneger, Sem Vortington.

Uništiteljka

Foto: IMDB

 

 

subota

23.25 Blic TV

Uništiteljka

Detektivka policije Los Anđelesa Erin Bel kreće na opasno putovanje da pronađe ubicu i vođu bande Silasa i konačno se pomiri sa svojom prošlošću. Pritom se ponovo susreće sa članovima bande čiji je i sama nekada bila član kao agent FBI na tajnom zadatku. To se katastrofalno završilo i ostavilo težak emocionalni i fizički trag u njenom životu. Uloge: Nikol Kidman, Sebastijan Sten.

Mauritanac: Dnevnik iz Gvantanama

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 Prva

Mauritanac: Dnevnik iz Gvantanama

Nensi Holander je advokatice koja preuzima slučaj Mohameda Oulda Slahija, Mauritanca koji je optužen da je angažovao teroriste koji su obrušili avione u tornjeve Svetskog trgovačkog centra 11. septembra. Slahi je bez optužnice i suđenja 14 godina bio zatočen u američkom vojnom zatvoru u Gvantanamo Beju. Uloge: Tahar Rahim, Džodi Foster.

Poslednja patrola

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.00 Prva plus

Poslednja patrola

Dva mlada policajca Tejlor i Zavala patroliraju opasnim ulicama Los Anđelesa. Tokom rutinskog zaustavljanja vozila partneri zaplene novac i vatreno oružje od pripadnika zloglasnog kartela. Tokom dalje istrage dva policajca postaju glavna meta članova kartela koji žele da ih ubiju. Ovo je moćna priča o prijateljstvu, ljubavi i časti. Uloge: Džejk Gilenhal, Majkl Penja, Ana Kendrik, Amerika Ferera.

Duh u oklopu

Foto: IMDB

 

 

subota

20.05 RTV1

Prekršeni zaveti

Na svojoj devojačkoj večeri vikendu u Nju Orleansu Tara upoznaje zgodnog konobara Patrika i između njih sevnu varnice. Napuštajući njegov krevet sledećeg jutra, ona zažali zbog svoje prevare, pa se vraća svom vereniku. Međutim, Tarin skriveni plamen postaje prava vatra kada se Patrik pojavi na vratima njene kuće. Uloge: Džejmi Aleksander, Ves Bentli, Aleksandra Brekenridž.

Neželjena dejstva

Foto: IMDB

 

 

nedelja

21.00 B92

Neželjena dejstva

Emili i Martin Tejlor su mlad, lep, bogati par koji živi dobro u velikoj kući i ima sav luksuz koji im novac može pružiti – dok Martin ne ode u zatvor zbog finansijskih malverzacija na berzi. Četiri godine ga Emili čeka u malom iznajmljenom stanu, ali njegovo puštanje iz zatvora jednako je razorno kao i njegov boravak u zatvoru, pa Emili počne da tone u duboku depresiju. Uloge: Čening Tejtum, Runi Mara, Džud Lo, Ketrin Zita Džouns.

Šetnja po šumi

Foto: IMDB

 

 

nedelja

18.00 Prva plus

Šetnja po šumi

Bil je živeo u Velikoj Britaniji i u svojim šezdesetim godinama vratio se u Sjedinjene Američke Države. Mirno živi sa svojom ženom Ketrin, ali nakon jedne sahrane odluči da krene na planinarenje u Apalači planine. Postoji staza koja se proteže 3.500 km kroz netaknutu prirodu i on želi da je prođe. Njegov stari prijatelj Stiven željan pustolovine spreman je da mu se pridruži. Uloge: Robert Redford, Nik Nolti, Ema Tompson.

Pravna plavuša 2

Foto: IMDB

 

 

nedelja

23.45 Superstar

Pravna plavuša 2

El Vuds, zanosna plavuša, pravnica, advokat u usponu u velikoj advokatskoj firmi, pokušava da nađe balans između zahtevne karijere i priprema za venčanje. Ali kada otkrije da članovi porodice njenog voljenog psa služe kao životinje nad kojima se vrše eksperimenti u jednoj kozmetičkoj kući, ona odlučuje da se bori za njihova prava. Međutim, zbog toga dobija otkaz jer je reč o velikom klijentu njene advokatske kancelarije. Zato El odlučuje da ode direktno u Vašington i preuzme stvar u svoje ruke. Uloge: Ris Viderspun, Seli Fild.

Kolet

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Kolet

Sidoni-Gabrijel Kolet se nakon udaje za uspešnog pariskog pisca Vilija seli iz svoje kuće u ruralnom delu Francuske u urbani i umetnički sjaj Pariza. Ubrzo potom Vili je ubeđuje da piše pod njegovim imenom. Kolet započinje poluautobiografski roman o duhovitoj i prkosnoj devojci sa sela po imenu Klodin, stvarajući bestseler i kulturnu senzaciju. Posle ovakvog uspeha Kolet i Vili postaju glavna tema Pariza. Uloge: Kira Najtli, Dominik Vest, Elenor Tomlinson.

Pištoljdžija

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Pištoljdžija

Majls je zaglavio na poslu koji ne voli, još uvek zaljubljen u svoju bivšu devojku Novu. Ono što Majls ne zna je da banda imena Skizam organizuje smrtonosno takmičenje u njegovom gradu u kojem se potpuni stranci bore do smrti, a sve s ciljem zabavljanja milionske publike koja takmičenje prati putem interneta. Majls se ubrzo nađe u igri, prisiljen da se bori da bi preživeo. U početku se Majlsovo dugogodišnje iskustvo bežanja od vlastitih problema isplaćuje, pa tako uspeva da nadmudri svog prvog neprijatelja… Ali kada Nova biva oteta, on mora konačno da prestane da beži, treba da pobedi vlastite strahove i da se bori za devojku koju voli. Uloge: Danijel Radklif, Samara Viving.

Opasna Džejn

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Opasna Džejn

Džejn živi na farmi s voljenim suprugom Bilom Hemondom. Ali, nakon što se Bil sukobi s okrutnim kriminalcem Džonom Bišopom, Džejn zna da je njihovoj sreći došao kraj. Prisiljena je da se za pomoć obrati bivšem vereniku jer zna da će joj Bišop i njegova banda uskoro zakucati na vrata… Uloge: Natali Portman, Džoel Edžerton, Juan Makgregor.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE