Radio BalkanFox

Moravsko predvečerje


MTS Dvorana svedočila je pravom muzičkom spektaklu, buduci da je koncert „Muzičko predvečerje” u organizaviji „AS Studio Tona” okupilo sam krem srpske folk scene.

Naime, koncertom posvećenim pesmama Obrena Pjevovića, Aleksandar Sofronijević i  Dušan Pjevović, potrudili su se da čuveni kompozitor ne ode u zaborav, te je dvorana MTS bila ispunjena do poslednjeg mesta.

I tako su se ređali hitovi u izvođenju Ane Bekute, Snežane Đurišić, Jelene Broćić, Jasne Kočijašević, Miroslava Ilića, Radiše Urosevića, Dejana Tejovca, Sandre Mladenović, Snežane Kopunović, Aleksandra Tirnanića i Dejana Đekića, a sve uz pratnju virtouza na harmonici Aleksandra Sofronijevića i njegovog orekstra.

I upravo zbog toga, svi učesnici bili su nagrađeni ovacijama u legendarnom Domu sindikata, gde su svoje mesto našli i Lepa Lukić, Dragana Katić, Nikola Selaković, Dragan Sutanovac, Miša Mijatović i mnogi drugi koji su poželeli da veče provedu uz melodije kojom se čuva srpska narodna muzika i odaje počast vrhunskom tekstopiscu i kompozitoru, pomenutom Obrenu Pjevoviću.

Inače, voditelj programa bio je Vesko Kamidzorac, dok je rediteljsku palicu držo Vesko Grozdanić koji su, baš kao i svi ucesnici podigli lestvicu više kada je reč o koncertima ovakvog tipa!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE