Radio BalkanFox

Zdravko Čolić kupio stan u Hrvatskoj

Zdravko Čolić je kupio nekretinu u Puli. Pored oaze mira koju ima u srpskoj prestonici pevač je rešio da kupi i stan u eltitnom delu Hrvatske, Marini Veruda, u jednoj od zgrada koje se upravo grade u sklopu atraktivnog i skupocenog projekta smeštenog na granici između marine i Pješčane Uvale.

Reč je o pet zgrada smeštenih na brdu iznad marine koje se nadvijaju nad zalivom i iz kojih, čak i s nižih spratova, puca pogled na brodiće, hotel, Verudu Porat, Verudelu, Pješčanu Uvalu, Fratarski otok…

ATAImages/Antonio Ahel

Zdravko Čolić

Prema pisanjima hrvatskih medija, to je jedan od najvećih i najskupljih stambenih projekata u Puli u novije vreme. Predviđeno je da se izgradi oko 150 stanova raspoređenih u pet zgrada, a radovi su još uvek u početnoj fazi.

Kako navodi Istarski.hr, cena stanova u ovim zgradama se kreće oko 5.500 evra po kvadratu. U ponudi su manji i veći stanovi, neki čak imaju i preko 100 kvadrata sa velikim terasama, te nije isključeno da su krajnji iznosi u pojedinim slučajevima i debelo preko pola miliona evra.

Inače, Zdravko Čolić neretko ima nastupe u Hrvatskoj, a poslednji u nizu je imao baš pre mesec dana, te se veruje da je baš tada i obavio kupovinu ove nekretnine. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE