Radio BalkanFox

Ovacije za Sofru, Bekutu, Miroslava, Radišu i Snežanu u prepunoj MTS Dvorani!

MTS Dvorana svedočila je pravom muzičkom spektaklu, budući da je koncert „Moravsko predvečerje“ u organizaviji „AS Studio Tona“  okupilo sam krem srpske folk scene.
Naime, koncertom posvećenim pesmama Obrena Pjevovića, Aleksandar Sofronijević i  Dušan Pjevović potrudili su se da čuveni kompozitor ne ode u zaborav, te je dvorana MTS Dvorana bila ispunjena do poslednjeg mesta.
I tako su se ređali hitovi u izvođenju Ane Bekute, Snežane Đurisić, Jelene Broćoć, Jasne Kočijašević, Miroslava Ilića, Radiše Uroševića, Dejana Tejovca, Sandre Mladenović, Snežane Kopunović, Aleksandra Tirnanića i Dejana Đekica, a sve uz pratnju virtouza na harmonici Aleksandra Sofronijevića i njegovog orekstra.
I upravo zbog toga, svi učesnici bili su nagrađeni ovacijama u legendarnom Domu sindikata, gde su svoje mesto našli i  Lepa Lukić, Dragana Katić, Nikola Selaković, Dragan Sutanovac, Miša Mijatović i mnogi mnogi drugi koji su poželeli da veće provedu uz melodije kojom se čuva srpska narodna muzika i odaje počast vrhunskom tekstopiscu i kompozitoru pomenutom Obrenu Pjevoviću.
Inače, voditelj programa bio je Vesko Kamidžorac, dok je rediteljsku palicu drzao Vesko Grozdanić, koji su, baš kao i svi učesnici podigli lestvicu više kada je reč o koncertima ovakvog tipa.
Foto: Bojan Stevanović

The post Ovacije za Sofru, Bekutu, Miroslava, Radišu i Snežanu u prepunoj MTS Dvorani! first appeared on Nema zabranjenih!.


Nema zabranjenih

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE