Radio BalkanFox

Edita o koncertu Aleksandre Prijović

Aleksandra Prijović i Edita Aradinović

Foto-kolaž: Nikola Anđić, Mileta Mirčetić

Aleksandra Prijović održala je sinoć prvi od tri koncerta zakazana u Beogradu i napravila pravi spektakl.

Veliki broj poznatih ličnosti pojavili su se na njenom nastupu, poput Cece Ražnatović, Maje Berović, Nućija, Milice Todorović, Teodore Džehverović, ali i Edite Aradinović.

Ona je bila oduševljena koleginicinim uspehom, pa joj se javno obratila putem Instagrama.

– Evo ovako, nikad se nisam lepše provela, uživala, smejala se i plakala. Cela arena je pevala od početka do kraja. Pod jakim sam utiskom, Aleksandra, ti si za ovo predodređena. Posebna si i hvala na svemu – napisala je Edita.

Edita Aradinović

Printskrin: Instagram/ editaaradinovic

Inače, Aleksandra Prijović je tokom cele večeri bila emotivna, pa smo je u više navrata videli kako plače. Ipak, na kraju koncerta otkrila nam je koji trenutak je bio najemotivniji za nju.

Najemotivniji mi je bio sam početak, kad sam izašla na binu. Tada sam se najviše plašila, kako ću da podnesem taj osećaj, taj naboj pozitivne energije, ali sve je prošlo kako treba. Kad su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, ja sam počela da se tresem. Onda kad sam videla sina isto, kako je bio veseo sve vreme. Kada sam se obratila publici prvi put, kad sam se setila svog prvog dolaska u Beograd. I kada sam posvetila pesmi baki i deki „Sve po starom“ – rekla je Aleksandra Prijović na konferenciji za medije nakon završenog koncerta.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE