Radio BalkanFox

Iris i Marko Livaja otvaraju restoranu Splitu

Hajdukov napadač Marko Livaja (30) i njegova supruga Iris najavili su na društvenim mrežama veliku novost – u subotu otvaraju restoran u Splitu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Par je preuzeo vodstvo poznatog restorana na Gripama, a Iris je na svom Instagramu poručila:

– Restoran Duje sutra za vas otvara svoja vrata.

Foto: Instagram/Iris Livaja

Nije otkrivala previše, ali je podijelila nekoliko fotografija iz restorana. Par je otvorenje zakazao tek jedan dan prije velikog derbija između Hajduka i Dinama na Poljudu koji se igra u 18 sati. 

Foto: Instagram/Iris Livaja

Podsjetimo, Marko je ranije ovaj mjesec proslavio 30. rođendan. Iris je naručila tortu i okupila ekipu u splitskom restoranu Maestro Grill na elegantnom slavlju. 

Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL/ilustracija

Iris i Marko vjenčali su se 2022. u splitskom Sustipanu nakon osam godina veze. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sinčića Lorenza. Ranije je kazala kako je u njihovom braku sve podređeno Markovoj karijeri.

– Moj život, naš život, trenutačno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko – rekla je za Slobodnu Dalmaciju.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE