Radio BalkanFox

Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni (FOTO/VIDEO)


Aleksandra Prijović nastavila je večeras sa drugim koncertom u Štark areni, nakon što je prvu napunila do poslednjeg mesta.

Ona je Arenu i za večerašnji koncert prodala u roku od nekoliko sati, a njeni najvatreniji fanovi s nestrpeljenjm čekaju da zapeva. 

Posle sinoćnjeg uzbuđenja, pevačica je i 29. septembra uzbuđena kao da joj je prvi koncert, te je podelila utiske od sinoć, a večeras su uz nju i njeni baba i deda. Oni su za medije kratko istakli da su ponosni na unuku.

Majka Filipa Živojinovića došla je, takođe, da podrži snaju, te su je fotoreporteri uslikali u dobrom raspoloženju, a svi čekaju i Lepu Brenu s njom na bini večeras. Viktor Živojinović nije mogao da propusti spektakl, pa je rekao pred ulazak u dvoranu da je jutros iz Amerike stigao da podrži snajku, a Aleksandri je doneo i cveće.

 

I Prijina mama Borka večeras je ponovo uz ćerku, nakon što je sinoć i zaplakala od uzbuđenja.

Brojni poznati sinoć su došli na Aleksandrin prvi koncert, među kojima su bili Ceca Ražnatović, Saška i Đorđe Đoković, Dijana Đoković, Edita Aradinović, Milica Todorović, Jelisaveta i Miloš Teodosić, Katarina Grujić, Maja Berović i mnogi drugi, dok je pevačicin kumAco Pejović i zapevao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE