Radio BalkanFox

Bila je zbunjena i stidljiva

Voditeljka Ena Popov pojavila se večeras na drugom velikom koncertu Aleksandre Prijović u Štark Areni, te otkrila da je prva emisija u kojoj je Prijovićka ikada gostovala bila emisija koju je ona vodila.

Ena Popov
Ena Popov

Ena ističe da se Aleksandre vrlo promenila i da je tada bila izuzetno stidljiva.

– Očekujem da se provedem dobro. Aleksandra je imala jedan od svojih prvih nastupa u emisiji koju sam ja vodila. Bila je devojčurak, toliko je bila pod tremom i zbunjena i sad kad uporedim tu devojku, sa ovom danas mogu da kažem samo svaka čast. Moram kao jedna žena uz ženu da stanem – rekla je Ena Popov za „Blic“.

Inače, Aleksandra Prijović napravila pravi spektakl juče u Štark Areni.

U noći prepunoj emocija, ona je rasplakala publiku, ali ih je i podigla na noge.

Aleksandra je u intervjuu za „Blic“ otkrila koji momenti su joj bili najemotivniji.

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla „Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert“, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE