Radio BalkanFox

Mama Borka otkrila šta je šta joj je Aleksandra pred drugi koncert: „Večeras će biti bolje“

Mlada folk zvezda Aleksadra Prijović večeras će održati drugi zaredom solistički koncert, a njena majka Borka prisustvovaće i njemu, kao i prvom.

Aleksandra Prijović koncert - majka BorkaFoto: Lola Stojanović / Ringier

Aleksandra Prijović koncert – majka Borka

Borka je upravo stigla u Štark Arenu kako bi, baš kao i prve večeri, pružila podršku naslednici i uživala u divnoj atmosferi koju će, bez sumnje, napraviti.

Blic preporučuje

– Sve ste videli, šta mogu još da kažem? Predivno sam se osećala. Svi smo bili puni emocija i svi smo se rasplakali – rekla je ona, pa otkrila ako je bilo kada se koncert završio i kada su se kamere ugasile:

– Ja sam odsla u hoteu, kako bih se naspavala i kako bi ona mogla da se odmori i priredi podjednako dobar spektakl kao i pve večeri. U loži je juče bilo puno zabave, zato smo svi raspoloženi. Nadam se da ćemo večeras manje plakati – priznaje ona kroz osmeh i dodaje:

Sada sam joj pred koncert rekla samo: „samo jako“, a ona mi je rekla: „Večeras će biti još bolje“ – Istakla je majka Aleksandre Prijović, od koje je folkerka i nasledila talenat za pevanje.

Borka se ovom prilikom osvrnula i na komentare koji se tiču nje i pevačicinog privatnog života.

– To se dešava otkako se popela na zvezdano nebo. Spekulisalo se svašta o meni i našem privatnom životu, ali ne nervira me to. Nerviraju me komentari onih koji pišu svakakve gadosti – priznala je ona.

Ostatak intervjua možete pogedati u videu iznad


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE