Radio BalkanFox

Stigla kod Prije u Arenu, imala da poruči SAMO JEDNO! (VIDEO)


Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi u nizu od čak tri koncerta u beogradskoj Areni, a večeras je za svoju mnogobrojnu publiku pripremila još jedno nezaboravno veče. Među prvima da je ove noći podrži stigla je i majka njenog supruga Filipa Živojinovića, Zorica Nakić.

Naime, Zorica je sa širokim osmehom pozirala prisutnim fotorepoterima, a zatim i u izjavi za naš portal istakla da je ponosna na svoju snajku, kao i da će se večeras ludo zabaviti.

Naravno da sam lepo raspoložena, kako drugačije… I sinoć sam bila, i večeras ću, fantastično sam se provela, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Volim sve Aleksandrine pesme koje je pisao Filip, a i generalno, nema loše pesme. Filip voli to da radi, voli da piše i dobro mu ide, ja ga u tome podržavam – istakla je Zorica kratko za Republiku, te ušla u beogradsku Arenu.

Inače, Boba Živojinović je sa Zoricom Nakić dobio prvog sina Filipa, a ona pored njega ima još dvoje dece – ćerku Ivu i sina Maria (22), koje je dobila u drugom braku, sa bivšim košarkašem Ivom Nakićem (57).




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE