Radio BalkanFox

‘ODLEPIO JE ZA NJOM’ Ukućani ubedjeni da je Sanjin Horvat zaljubljen u Kačavendu, ona priznala: DRUGAČIJE IZGLEDA SADA! (VIDEO)




Svi sigurni!

U toku je emisija “Gledanje snimaka” a naredni video klip koji je pušten je ljubavni klip Sanjina

Horvata i Milene Kačavende.

Reč su dobili akteri klipa.

Po ovom klipu jeste se Sanjin zaljubio u Milenu i to žestoko, odlepio je za njom. borio se sam sa sobom zbog devojke spolja -rekla je Irina 2Hot.

Drugačije izgleda kada se ovako sve skocka. On me jednom pozvao da mi nešto kaže vezano za devojku kada je ostavio u govornici. imao je velike oscilacije. Imali smo faze kada smo se smejali. Rekao mi je nešto da ću videti za Katolički Božić a onda sam lula da olekuje čestitku od devojke. Šta je mogao od mene da očekuje da potpišemo ugovor. Nisam se pravila da ne primećujem. Mislim da ga je bubica sprečavala da kaže sve -rekla je Milena

Jednom sam ga pitala u koga se zaljubio i pozdravila njegovu devojku na šta me je on opsovao i posle nije mogao očima da me vidi -rekla je Marija Malivuk.

On je odlepio za njom -rekla je Anđela.

Izgoreo je kada je Nemanju izabrala za omiljenog -rekao je Munjez.
Ja sam sinoć rekao neke stvari ovde. ni Aneli ni ja se ne družimo ovako blisko. Neću reći da je bio zaljubljen ali ja sam bio u istoj situaciji u Zadruzi 3. Ako voli svoju devojku…Nije trebalo da ode -rekao je Janjuš.

Ovo je samo 10 posto svega ali ljudi napolju su sve videli. Postojala su i ovde gurkanja kao i ostale priče. Njemu je ono ne javljanje bila samo slamka da otkači devojku. Nije mogao da izdrži svoju nesigurnost u Milenu, pa je otišao -rekao je Đedović.

Iz te šale je preraslo u nešto drugo i ja sam to prvi rekao Mileni da mislimda se zaljubio u nju-rekao je Samir.

Opširnije u nastavku!

pink





newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE