Radio BalkanFox

Filip Car terao Aleksandru Nikolić da abortira

Aleksandra Nikolić je prvi put u javnosti otkako se saznalo, a i ona potvrdila vest da je trudna. 

Ona se pojavila u emisiji u okviru rijaltija „Zadruga 7 Elita“, gde je pričala o svemu što se dešavalo njoj otkad je saznala da je u drugom stanju.

– Trudim se da izgledam dobro s obzirom na to da sam u drugom stanju. Nisam došla ovde da izigravam nikakvu žrtvu, već da ispričam svoju priču. Pošto svi mogu, mogu i ja da kažem nešto svoje. Dobro sam, srećna sam. Nije ni to toliko lako s obzirom na sve što mi se dešava, a očigledno neki ljudi nemaju obzira – započela je Aleksandra, pa nastavila:

– Razmišljala sam o abortusu, bila sam na korak da to učinim. U momentu kada sam ugledala bebu, tri meseca sam trudna, beba se češka po glavi. Krenula sam istog momenta da plačem, čula sam njeno srce. Biću samohrana i najbolja majka, pored mene će imati svu moguću ljubav. Odrasla sam samo sa majkom, ali ću se truditi da joj nadomestim sve i pružim najveću moguću ljubav.

ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Ona je otkrila i šta se dešavalo sa Filipom i njom, kada je saznao da je ona trudna.

– On je saznao od prvog trenutka da sam ja trudna, par sati pred emisiju sa Anom Ćurčić, kada je bio onaj haos, saznala sam da sam trudna. On nije imao nikakvu reakciju. On je mene krivio da sam ja neverna, da ću ga ja prevariti, a na kraju sam shvatila da kada napadaš druge uvek krećeš od sebe. Imali smo mi i svađe i svašta nešto, ali je bio strožiji prema meni i branio mi više nego ja njemu. Gledam da je polazio od sebe. On je meni rekao: „Okej, za šta si se odlučila, to nije mala stvar“, rekla sam da mi ne pada na pamet da abortiram. Sve više se svađao sa mnom od kako smo saznali da sam trudna. On je pričao o tome u rijalitiju da želi dete sa mnom, verio me je, ja sam prva devojka iz javnog života posle toliko godina koja je otišla kod njega u kuću. On je rekao: „Meni se to slučajno desilo, ako ne možeš da očistiš, sutra ću te spakovati ideš za Beograd, kraj i gotovo… Ja ću tebi slati šta ti treba, ali ja neću biti više samo sa tobom“ – ispričala je Aleksandra i nastavila:

– Ne bih da moje dete sutradan gleda kako je tata ovo mami i obrnuto, ali nisam ništa slagala što sam rekla i neću produbljivati dalje. Nikad sa mnom nije otišao kod doktora, ja sam mu uvek slala da vidi bebu i govorio je: „Haha ljudina“, ali kad sam otišla tamo videla sam da je nezadovoljan i nesrećan. Vidim kako se sad pravda da sam bila hladna i da ga nikad nisam volela, a malo, malo uđe na Dalilin i Milicin lajv. Za poruke sa Natašom Moskvom govori da nije istina, da je fotomontaža. Rekla sam mu da znam da poruke nisu lažne i da ću progutati i odbraniti ga, ali ovog puta je preterao jer ako ti možeš tako da se ponašaš prema ženi koja nosi tvoje dete, kakav si ti čovek – rekla je Aleks.

Aleksandru su upitali i kako se osećala kada joj je Filip spakovao stvari da je vrati u Beograd.

– Nije mi on spakovao. On je dan pre toga imao reakcije koje nisu normalne, ima problem sam sa sobom. Ne možeš ga uhvatiti ni za glavu, ni za rep. Posmatrala sam tu njegovu nervozu i rekla sam drugarici da ne znam da li sa takvim čovekom mogu da imam dete. Lako ova ljubav može da se pretvori u mržnju sa moje strane. Plakala sam, bila sam ljuta besna i nervozna posebno jer mi je obećao da će doći ranije sa rođendana. Dugo sam razmišljala da li je spreman za dete i rekla sam mu da bih možda abrtirala i očekivala sam da njegova reakcija neće biti ovakva jer je pričao da će voleti i poštovati ženu koja će mu roditi dete. Rekao mi je da mogu da mu rodim dete i donesem ispred praga. Rekao mi je da se pomirio sa mnom samo jer sam trudna – rekla je Aleks.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE