Radio BalkanFox

Luna Đogani potkačila familiju

Luna Đogani za nekoliko dana treba da se porodi, a iako ne sme da se nervira, jedna stvar joj je opasno zasmetala. 

Naime, kako je istakla, poslednjih dana joj stižu intervjui od članova njene šire familije sa kojima nije u kontaktu, a koji je redovno pominju.

Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani

– Mnogo me nervira kad neko daje intervjue, pogotovo ako je neko ko je u srodstvu sa mnom, imamo isto prezime i slično i onda kad je pitanje o meni, mojoj mami i mom tati, odmah to bude i naslov, zato ljudi i uđu da pogledaju, jer ih ovako niko ne bi ni slušao. I onda oni tu imaju izlaganja, teorije, priče. To ne komentarišem, i kada me pitaju za članove moje familije, a da ja nisam sa tim nekim u kontaktu, generalno nisam ni sa kim u lošem odnosu, samo sa nekima imam kontakt, sa nekima ne, a i to zavisi od toga da li su uspostavili kontakt sa mnom i održali ga ili se prosto nikad nije zainteresovao za moj život. I uvek kada me pitaju za njih, ja ili ne komentarišem ili želim sve najbolje, nikada ne pljujem, jer smatram ako smo familija, da nema potrebe da pričam nešto loše. Ali oni imaju potrebu da komentarišu mene i uvek kada ih novinari pitaju, što isto ne volim, ali ne mogu novinare da krivim, oni rade svoj posao i znaju da je to zanimljivo – rekla je Luna, pa dodala:

Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani

– Ali moraju stalno mene da potkače, diplomatski onako, ali ružno. Da ja treba nekom da se javljam, da zovem, da molim, da treba da imam osećaj za nekoga? Izvini, gde ste vi bili u mom životu? Sa familijom koja je tu, oni su tu jer su bili u mom životu. Godinama slušam kako su oni divni, bajni, da ne bi ušli u rijaliti, a da ne pričam šta bi oni. Toliko mi je muka, pogotovo sada pred porođaj, da se nerviram što oni stalno nešto o meni imaju da komentarišu. Aman, ko ste vi? To što imamo isto prezime, ne znači da svi moramo da se družimo, volimo. Sve ima pozadinu. Ali ako nemaš ništa lepo da kažeš, nemoj ni ružno. Našli su se razni uvređeni što nisu pozvani na rođendan Mije, ma vi ne znate ni kako izgleda moje dete! Samo prestanite da pričate više o meni. Poslednjih par dana mi samo stižu intervjui, oni treba da reklamiraju svoje pesme, da podržavaju svoju decu, a pričaju o meni! A da ne pričam što su se ti koji sad pričaju o meni, kad sam bila u najgorem mulju, ogradili su se o mene! A sad odjednom očekuju nešto od mene – besna je bila Luna. 

Ona nije nikoga imenovala, ali se pretpostavlja da je mislila na Silviu Đogani, ćerku Đoleta Đoganija, koja je nedavno promovisala pesmu, pa upravo na promociji pričala o Luni, što je radila i njena majka Slađa Delibašić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE