Radio BalkanFox

Prija započela drugi koncert u Štark Areni, publika u transu, uputila posebnu poruku

Aleksandra Prijović, folk zvezda, otpočela je svoj drugi solistički koncert u Štakr Areni.

.Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Hala je, kao i prve večeri kada je Prija dovela atmosferu do usijanja, krcata, a mlada pevačica pojavila se na bini u elegantnoj crnoj haljini sa korsetom i raspametila masu.

Blic preporučuje

.

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Pesmom „Za nas kasno je“ Aleksandra je započela drugo spektakularno veče u Areni, a publika ju je već od prvog takta pozdravila gromoglasnim aplauzom, te je zajedno sa njom zapevala već prve stihove.

Zato je publiku večeras pozdravila posebnom porukom.

– Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pevamo – rekla je ona, dok je publika neprestano vrištala od sreće.

.

Foto: Milan Ilić / Ringier

.

Inače, Aleksandra Prijović napravila pravi spektakl juče u Štark Areni. Aleksandra je u intervjuu za „Blic“ otkrila koji momenti su joj bili najemotivniji.

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd. Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla „Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert“, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE