Radio BalkanFox

FILM DANA „Mauritanac: Dnevnik iz Gvantanama “

Oluja

Promo

 

 

21.00 Superstar

Oluja

Radnja serije smeštena je u period  – nekoliko dana pre operacije „Oluja“ sve do završetka operacije, s epilogom koji se ukratko prikazuje i izbegličku život naših junaka i njihovo snalaženje izvan Krajine. Radnja se događa kroz dve dominante narativne linije. Jedna prati život Ilije, Jelene i njihovog sina Petra. Ilija je diverzant kojeg „Oluja“ zadesi dok je na frontu i Ilija iz ratnog pakla grčevito pokušava da se vrati porodici. Ilija ne zna da su mu supruga i sin u koloni, niti pretpostavlja gde i kako će se završiti njihov progon. U potrazi za njima, Ilija gubi svoje prijatelje iz čete i jedva spašava sopstveni život. Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Ivan Vujić, Milica Stanković, Davor Janjić…

Mauritanac: Dnevnik iz Gvantanama

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Mauritanac: Dnevnik iz Gvantanama

Nensi Holander je advokatice koja preuzima slučaj Mohameda Oulda Slahija, Mauritanca koji je optužen da je angažovao teroriste koji su obrušili avione u tornjeve Svetskog trgovačkog centra 11. septembra. Slahi je bez optužnice i suđenja 14 godina bio zatočen u američkom vojnom zatvoru u Gvantanamo Beju. Uloge: Tahar Rahim, Džodi Foster.

Čistač

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Čistač

Tom Katler je bivši policajac koji je opsednut čistoćom, pa iz tog razloga osniva samostalni posao gde radi kao čistač mesta zločina nakon uviđaja policije. On ne smatra ovaj posao stresnim ili neobičnim, već sasvim rutinskim. Međutim, kada se nakon jednog posla vraća u kuću kako bi vratio ključ, susreće se sa suprugom žrtve. Ona očigledno ne zna za tragičan slučaj svog supruga, već veruje da je nestao i da će ga pronaći. Tom shvata da je i on neposredno umešan u zataškavanje ubistva, pa zajedno sa svojim bivšim partnerom Edijem Lorencom kreće u istragu. Uloge: Ed Haris, Samjuel L. Džekson, Eva Mendez.

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE