Radio BalkanFox

Oni su novi učesnici Elite: Nikola „Predsednik“ i vatrena Hrvatica koja je odmah potkačila Dalilu Dragojević

elita

Foto: TV Pink printskrin

U „Eliti“ se sinoć održalo vanredno ubacivanje, baš kako je najavila Velika šefica, Milica Mitrović.

Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je da je nova učesnica rijalitija Tamara Glavonjić iz Pule.

Tamara ima 29 godina i aktivna je na društvenoj mreži TikTok, gde je prati oko 600.000 ljudi.

– Nisam zauzeta, nisam razvedena, nisam nikad bila ljubavnica, nemam para. Imala sam dugu vezu od sedam godina i prekinula je jer sam smatrala da sam neiživljena i mlada. Iza sebe nemam nikakve gole fotografije i prljavštine jer inače ne bih ušla – rekla je Tamara u svom predstavljanju.

– Isplivao je video da si rekla ukoliko ti ne budu slali fanovi novac da ćeš se isključiti – pitao je novinar novu učesnicu, na šta je ona rekla:

– Nisam ih uvredila, rekla sam da se srame jer ja strimujem, a oni mi ne šalju, a svima šalju. Ja sam neko ko na TikToku lajva od samog početka, još pre giftova. Tako sam skupila veliki broj pratilaca. Ja sam sklopila dogovor sa jednim tiktokerom da to kažem i rekla sam mu da napravimo test koloiko će ljudi ući u lajv i to je otišlo viralno – rekla je Tamara.

– Koliko može da se zaradi preko lajvova? – pitao je još novinar.

– Realne cifre su do sedam hiljada, ali one priče o Dalili i 200 hiljada ne, to je previše – rekla je Tamara.

Osim Tamare, u rijaliti je ušao i Nikola Jovanović koji se predstavlja kao „Predsednik“.

– Imam 26 godina. Nisam tiktoker, sebe gledam veličanstvenije od toga. U privatnom životu sam programer, a u javnom životu mogu biti jutjuber, budala ili najinteligentniji čovek kog poznajete. Najveća inteligencija leži u tome da čovek bude budala i vrati se u stanje inteligencije kad to želi. Smatram da je rijaliti za određene ljude fakultet – rekao je Predsednik i otkrio odakle taj nadimak.

Krio sam se iza tog imena jer sam imao neki cilj, hteo sam da budem prepoznatljiv sa 18 godina i onda me je smorilo kad sam dostigao cilj. Na TikToku sam dokazao da svojim glasom mogu da budem prepoznatljiv – rekao je Jovanović.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE