Radio BalkanFox

Skandal na godišnjici smrti Tome Zdravkovića

Legendarni pevač Toma Zdravković preminuo je na danšnji dan, 30. septembra pre 32 godine, a njegova udovica Gordana iznela je šokantne tvrdnje.

Naime, kako je prošle godine izašao film o „Tomi“ Dragana Bjelogrlića, ona tvrdi da od tog ostvarenja nije dobila finansijsku dobit koja joj pripada, ali i da su pesme „oskrnavljene u filmu“.

Tamara Dragičević Promo/Aleksandar Kujučev

Film o Tomi Zdravkoviću

 

Ona je ekipi 24sedam rekla da je „su je prevarili za fgilm“.

– Potpisala sam jedan ugovor koji nisam čitala tako da je Bane Obradović sve uradio u svoju korist. Verovatno je to bilo planski – istakla je ona

Kad sam prošle godine pričala pričala sa Draganom Bjelogrlićem, on je meni rekao „znaš šta, ti jesi oštećena, ali ja tu ništa ne mogu da ti pomognem, ja sam njega isplatio. To su njegove pare“. On se sad povlači jer kaže da je potpisao sva prava – ispričala je ona i dodala:

24sedam

Grob Tome Zdravkovića

 

– Uzela sam advokata i rekla Prvom programu televiziji Beograd da ne može da se emotuje serije jer me nisu ni pitali da se emituje. Napravili su po svojoj volji. Nije bila loša ideja ali kad su pričali, i svi su uzeli novac rekla sam da se ne prikazuje. Imam pravo da im zabranim. Ima desetak pesama koje su baš uništene, a poštujem sve pevače ali da ne skrnave to. Otvorili su Jutjub na njegovo ime, ja ništa to ne znam šta si radili – tvrdi udovica Zdravkovića.

Inače, u filmu o pevaču, glas je pozajmio Aco Pejović, dok glumac Milan Marić igra Tomu.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE