Radio BalkanFox

Aleksandra Prijović na drugom koncertu u sakou od 17.500 dolara

Popularna pevačica uložila je desetine hiljada evra u modna izdanja za svoje koncerte u Beogradu, a ovaj neobični sako definitivno je komad koji obožavaju i svetske zvezde

Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Areni, 29. septembra
Aleksandra Prijović na drugom koncertu u Areni, 29. septembrafoto: samoochill/X

Pevačica Aleksandra Prijović juče je održala drugi od tri zakazana koncerta u Štark areni u Beogradu, na kom je okupila hiljade oduševljenih fanova.


Mnoge poznate ličnosti plakale su i igrale uz najveće hitove mlade pevačice, a bez sumnje je najemotivniji deo večeri bio kada se pevačica pojavila na sceni u društvu Lepe Brene.


Prve večeri, Aleksandra Prijović oduševila je trima odevnim kombinacijama koje su ostavile utisak, a u istom duhu je nastavila i sutradan. 

 

Na scenu je izašla u božanstvenoj haljini, možda i najlepšoj koju je nosila do sad, a potom se presvukla u crvenu kožnu haljinu i, za kraj, u crno odelo.

 

 

Dok su pantalone jednostavno i klasičnog dizajna, pevačica se odlučila za sako koji se svrstava u modna remek-dela, i to model britanske modne kuće Alexander McQueen.

Luksuzni komad, čija cena iznosi čak 17.500 dolara, u obliku je slova X . U pitanju je blejzer s većim okruglim prorezima u predelu struka, dok prednji i zadnji deo krasi božanstven vez.

 

 

Uz srebrne niti u obliku cveća i lišća, tu su brojne pernice, šljokice i kristali, a sve se završava svetlucavim resama.

 


Kako tvrde domaći mediji, Aleksandra Prijović je samo za prve dve večeri izdvojila više od 50.000 evra isključivo za odeću luksuznih svetskih modnih kuća.

 

U galeriji se prisetite modnih izdanja Aleksandre Prijović na prva dva koncerta u Areni.

 

BONUS VIDEO

Mama Aleksandre Prijović na drugom koncertu

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE