Radio BalkanFox

Čestitka od koje je srce zaigralo: Nakon toliko sabura, nakon tolike borbe moja Mahira Ahmiš zaslužuje svu sreću svijeta

Danas je poseban dan u životu prelijepe Mahire Ahmiš, žene koja je postala inspiracija i uzor mnogima širom svijeta zbog svoje nevjerojatne hrabrosti i predanosti svom bolesnom suprugu. Mahira se danas udaje po drugi put, a njena sreća i radost dijele se s pratiocima na Instagramu.

Njeno vjenčanje izazvalo je mnoge čestitke i dobre želje, a jedna posebna čestitka se izdvaja. Prije nekoliko dana, Mahira je poslala pozivnicu jednoj od svojih prijateljica, koja je tim gestom osjetila posebno uzbuđenje i sreću za svoju dragu prijateljicu. U svojoj čestitki napisala je: “Prije par dana dobila sam pozivnicu na vjenčanje, od koje mi je srce zaigralo. Nakon toliko sabura, nakon tolike borbe moja Mahira Ahmiš zaslužuje svu sreću svijeta. Iako neću moći ići, a mnogo mi je značio sam poziv, molim Allaha da joj podari svaki hajr sa izabranikom i da ih čuva pod svojim okriljem milosti. Danas je veliki dan, a ti mi blistaj kao i uvijek.”

Ova čestitka odražava duboko prijateljstvo i podršku koju Mahira ima od svojih bliskih ljudi. Neka Mahira i njen izabranik imaju blagosloveno vjenčanje i sretnu budućnost ispunjenu ljubavlju i radosti.

 

 


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE