Radio BalkanFox

Dnevni horoskop za 30. septembar: Jedan znak pred ogromnim iskušenjem


Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Ovnovi, naročito ako su spremni da se hrabro istaknu i preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte. Samo napred.

Ljubav: Bilo bi dobro da ostavite malo više vremena za ljubavna dešavanja. Tu vas danas može očekivati prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Pažljivo rukujte predmetima sa oštrim ivicama.

Bik

Posao: Jedan poslovni ciklus, ne baš najbolji za većinu Bikova, završen je, a drugi znatno povoljniji trebalo bi da počine. Poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Krupni zaokreti ne naziru se na vašem ljubavnom horizontu. Za sada je potrebno još malo strpljenja, a ove subote vas naročito mogu iskušavati stare simpatije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Blizanci

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Blizanaca. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja. Polako, korak po korak i sve se da postići.

Ljubav: Na krilima pozitivnog raspoloženja mnogo toga lepog možete napraviti u sferi ljubavi. Budite aktivni, mada ne zaboravite da ipak ne zavisi sve od vas.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle fizičke pokrete.

Rak

Posao: Uobičajen i miran prvi dan vikenda i standardno kućne obaveze oduzeće Rakovima najviše vremena. Odvojte dovoljno vremena i za neku fizičku aktivnost, prijaće vam.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija ova subota bi mogla da donose par provokativnih situacija u kojima bi mogli biti testirani vaša vernost i posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Gotovo ceo radni dan tipični Lavovi trebalo bi da uživaju na talasima novih poslovnih vetrova.

Ljubav: Pozitivan stav i dobro raspoloženje pratiće vas tokom ovog dana i na ljubavnom planu, pa je realno očekivati da to iskoristite, i to kroz novo zanimljivo poznanstvo u najavi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Device nalazi se jedan uobičajen radni dan da bez ikakvih problema završe započete obaveze.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, više faktora ide vam na ruku, posebno ako imate u planu da organizujete zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Jedan od boljih dana nalazi se pred Vagama. Dobra poslovna komunikacija daje vam vrlo dobru osnovu za realizaciju svih zadataka na vreme.

Ljubav: Dajte svoj doprinos, koliko god možete, onako diplomatski, da nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom svedete na što manju meru.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Škorpija

Posao: Tokom ovog prvog dana vikenda nije realno očekivati krupne poslovne zaokrete kod većine Škorpija, ali za razmišljanje i pravljenje planova na tu temu svakako jeste. Dosta bi vam pomogao i prijateljski savet.

Ljubav: Vaše aktivnosti mogu biti prosečne, ali povoljni ljubavni vetrovi sa strane danas vam mogu doneti više novih zanimljivih poznanstava.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Prilično opušten dan je pred Strelcima da uživaju i eventualno priteknu u pomoć nekom od dragih prijatelja. Prijateljsko okruženje će vam svakako prijati.

Ljubav: Ukoliko imate želju i volju da se sa posebnom pažnjom posvetite dragoj osobi i provedete što više vremena zajedno, evo idealne prilike da to i ostvarite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Obavite neophodnu komunikaciju sa saradnicima vezano za poslovne dogovore, a ostatak vremena posvetite preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Sumnje i dileme koje vas opterećuju možete razrešiti direktnim i otvorenim pristupom, a nikako krutim i nepopustljivim stavovima.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vodolijie posvete detaljima vezanim za razvoj nove ideje, koja se već neko vreme vrti u vašoj glavi, i konačno krenete u realizaciju.

Ljubav: Budite romantični i nežni i obradujte dragu osobu nekim finim znakom pažnje.Moglo bi da vam se uzvrati iznad očekivanog.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Ribe

Posao: Veći deo ove subote tipični predstavnici Riba imaće dosta posla, ali i par situacija u kojima može doći do sitnih nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Prepustite se svojim osećanjima, dajte mašti na volju i obradujete i sebe i dragu osobu nekim finim predlogom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost na otvorenom.




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE