Radio BalkanFox

To je siguran ZNAK ZADOVOLJSTVA, tako ćete znati da DOBRO RADITE


Kada je intiman odnos „kvalitetan“ obično par ne zna gde im je u tom ruku bila ruka, pogled, ili nešto drugo. Da biste imali intimne odnose koji će vremenom učiniti da se bolje osećate i izbacite negativnu energiju i stres, morate se dobro razumeti sa partnerom, odnosno shvatiti šta neko želi ili očekuje u toku vođenja ljubavi.

Možda niste sigurni ili ne znate da procenite da li je intiman odnos bio na „zadovoljavajućem nivou“, ali postoje znaci koji će otkriti da li je žena zaista uživala. Mnogobrojna istraživanja govore o važnosti kontakta očima, slično tako je i u intimnim odnosima.

Nekim parovima kontakt očima je od velike važnosti jer zbog istog osećaju veću i jaču povezanost sa partnerom. Takođe, ako se vodimo onim da u nečijim očima možete videti šta je istina, onda ćete jednim pogledom najbolje utvrditi da li žena pre svega, uživa.

Seksualna teraputkinja Džidži Engl otkriva da neki ljudi zatvaraju oči tokom intimnih odnosa. Objašnjava da je to izuzetno važno za vezu i ne znači ništa loše. Za Metro je istakla da tako partneri pokušavaju da nadvladaju uzbuđenje.

– Možda je osoba jednostavno navikla da zatvori oči i to čini automatski – objašnjava.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE