Radio BalkanFox

Ubistvo u Tuzli: Muškarac ubijen u pucnjavi u stanu, utvrđuje se ko ga je upucao

Muškarac čiji identitet još uvijek zvanično nije utvrđen, ubijen je večeras u pucnjavi koja se dogodila u stanu u tuzlanskom naselju Miladije.

Foto: Avaz
Kako nam je rečeno iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, večeras oko 19:40 sati Policijska stanica Zapad je dobila prijavu da se u stanu u ulici Mitra Trifunovića Uče, u naselju Miladije u Tuzli, dogodilo pucanje iz vatrenog oružja.

Foto: Avaz
“Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad te i dežurna ekipa Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, zasada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar”, navela je Adnana Sprečić, glasnogovornica tuzlanske policije.

Na mjestu događaja nalaze se dežurna tužiteljica, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i KDZ zaštitu.

Po nalogu tužiteljice preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja. Motivi napada kao i to ko je ubio muškarca za sada nije poznato.

Izvor: Klix


Senzacija

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE