Radio BalkanFox

„JEDINI SAM PACIJENT, KOJI JE PLAKAO ŠTO IZLAZI IZ LUDNICE!“ Bojan Tomović tužan napustio psihijatrijsku bolnicu, plaši se onoga što ga ČEKA!

"JEDINI SAM PACIJENT, KOJI JE PLAKAO ŠTO IZLAZI IZ LUDNICE!" Bojan Tomović tužan napustio psihijatrijsku bolnicu, plaši se onoga što ga ČEKA!

Foto: Republika

Bojan Tomović

Pevač Bojan Tomović kaže da mu je u nekim situacijama, tokom borbe s bipolarnim poremećajem do te mere bilo teško da je sanjao o tome da legne u krevet i više nikad se ne probudi.

Pevač je ponovo bio hospitalizovan, a kako i sam izjavljuje za Republiku, verovatno je jedini pacijent, koji je plakao zato što napušta psihijatrijsku bolnicu:

Foto: Republika

Bojan Tomović

 

– Upravo sam izašao iz psihijatrijske bolnice i beskrajno sam tužan, jer se vraćam među nepregledane. Vraćam se tamo gde sam se razboleo ,a kažu da ne možeš ozdraviti u sredini u kojoj si oboleo. Ovo mi je treća hospitalizaija i desilo mi se ono „Treća sreća“ . Napokon sam bolje psihički, svaki dan ,12 dana zaredom su mi strujom protresli mozak, ne bi li pokrenuli hormon sreće i tako ublazili hroničnu, bipolarnu depresiju. Ja sam, kažu, jedini pacijent koji je plakao kad je izlazio iz ludnice, jer znam gde se vraćam, a tamo sam svoj među svojima. Niko te ne osuđuje, ne vređa i ne ponižava, svi imamo razumevanja jedni za druge ,tako da će mi faliti moji cimeri koji su zapravo psihički ranjeni ljudi, a nikako agresivni ludaci kao što mnogi misle na ovom Balkanu – rekao je Bojan za Republiku.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE