Radio BalkanFox

Kako je u mladosti izgledala mama Srđana Todorovića?

Mama Srđana Todorovića i velika ljubav Bore Todoorića bila je čuvena jugoslovenska balerina.

srđan i bora todorović važe za jedne od najčuvenijih očeva i sinova na domaćoj javnoj sceni
srđan i bora todorović važe za jedne od najčuvenijih očeva i sinova na domaćoj javnoj scenifoto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Čuveni glumac Srđan Žika Todorović ostvario je velike uspehe na domaćoj javnoj sceni, a osim neospornog talenta, on zaista ima i neverovatne gene, sudeći po tome iz kakve porodice potiče.

 

Njegov otac bio je slavni glumac Bora Todorović, a rođena tetka ništa manje čuvena Mira Stupica.

 

Ipak, Srđan, poznat i po nadimku Žika, definitivno je uspeo da „izađe“ iz njihove senke, a retko ko ne zna barem jednu njegovu repliku iz filmova po kojima je prepoznatljiv.

 

Međutim, mnogi ne znaju da je u bivšoj Jugoslaviji i njegova mama bila čuvena, a svojevremeno je u pitanju bila jedna od najlepših žena u zemlji.

 

Srđanova mama Snežana Matić bila je naša proslavljena balerina, a Srđan povremeno na društvenim mrežama deli momente sa mamom i ne propušta priliku da joj čestita rođendan, ali i priseća se uspomena.

 

srđan žika todorović potiče iz neverovatne glumačke porodice
srđan žika todorović potiče iz neverovatne glumačke porodicefoto: Antonio Ahel/ATAImages

― Moja mama i ja, u holu Ateljea 212, ćaskamo dok čekamo da Bora primi Dobričin prsten 2006. godine ― napisao je glumac u opisu jedne od svojih fotografija s mamom.

 

 

Ipak, malo ko se seća kako je Snežana izgledala u mladosti, a bila je lepotica bez premca. Na Fejsbuku je svojevremeno isplivala jedna njihova stara fotografija, iz perioda kada je Srđan bio dečak.

 

 

Na njoj vidimo široko nasmejanog Boru Todorovića i Srđana kao dečaka, a tu je Žikina majka i Borina supruga Snežana Matić, čuvena jugoslovenska balerina.

 

Podsetimo, nakon kraha braka sa Srđanovom majkom, glumac je po drugi put uplovio u zajednicu sa izabranicom Karolinom Kilka Todorović, a sa njom je dobio dve ćerke, Taru i Danu.

 

Tokom jednog intervuja govorio je o najsrećnijim trenucima u životu, a tu je izdvojio rađanje svoje dece.

 

čuveni bora todorović kao najsrećnije momente u svom životu svojevremeno je izdvojio rađanje svoje dece
čuveni bora todorović kao najsrećnije momente u svom životu svojevremeno je izdvojio rađanje svoje decefoto: Damir Dervišagić

Svakako rađanje dece Srđana, Dane i Tare. Možda je banalan odgovor, ali to je činjenica. Bilo je dosta srećnih trenutaka i nemam pravo da kažem da sam nezadovoljan svojim životom. Živeo sam i živim jedan lep i pun život, uspešan na sceni, a i privatno.

 

Bonus video

Šta je Žika Todorović naučio na snimanju filma „Bal na vodi“?

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE