Radio BalkanFox

Najslađi zbor zauzeo baš cijelu pozornicu ‘Supertalenta’: Nikad nisam vidio ovako šarenu ekipu

Na pozornicu ‘Supertalenta’, u drugoj epizodi, stiglo je 110 djece iz Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice. U emisiju su došli direktnim pozivom Maje Šuput, koja ih je posjetila u školi. Za žiri su pripremili pjesmu ‘Sweet Child O’ Mine’.

– Energični su, veseli su. Neki evo noćas nisu ni spavali. Većina njih nema tremu, ali ima i onih koji neku tremicu lagano pokazuju, bude tu i koja suza, ali mi smo uvijek tu, pa ih malo bodrimo – rekle su njihove učiteljice. Zbor je oduševio svojom izvedbom pjesme.

Foto: Luka Dubroja

– Ovo je najbolji posao na svijetu – rekao je Fabijan, a Maja dodala: ‘Ovo je sve.’

– Što je ovo bilo? Ludilo! Maja mi je na početku došapnula – to su moji. Ja u životu ovoliko sunčanih naočala na jednom mjestu nisam vidjela, a bome ni ovih marama – rekla je Martina, a Maja je pohvalila njihov stajling. Onda se Maja posebno obratila i djevojčici Mili.

Foto: Luka Dubroja

– Mila, jako mi je drago da si i ti došla, i neizmjerno mi je drago da si i ti s ekipom, i ovaj stajling ti savršeno pristaje – rekla je Maja. Kamere su potom snimile i urnebesan trenutak kada je jedna djevojčica upitala: ‘Zlatni gumb, hoćemo dobit? Kad?’

– Jako ste mi simpatični, mislim da nikad nisam vidio ovako šarenu ekipu, i za jedno desetak godina mislim da ćete s veseljem pokazivati slike, evo tu sam ja bio – poručio im je Davor, a pohvalio ih je i Fabijan. 

Zbor je naposljetku dobio četiri ‘da’.

Foto: Luka Dubroja




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE