Radio BalkanFox

Trudna Aleks van sebe

TRUDNA ALEKS VAN SEBE! Saznala da Filip Car stiže u Beograd, informacija stigla do nje: "U strahu je" Ovo je NAJVIŠE BRINE

Foto: Petar Aleksić, screenshot Pink tv

Nakon informacije da Filip Car stiže u Beograd prvi put nakon „Zadruge“, kako domaći mediji prenose – Aleksandri Nikolić nije dobro.

Naime, Car dolazi u utorak u Beograd u emisiju „Amidži šou“, kako bi se suočio sa Majom Marinković, koja je obelodanila prepiske sa njim, kako joj je pisao i slao ljubavne poruke.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Nenad Kostić, screenshot Pink tv

Aleksandri nije svejedno zbog toga što će Car doći u Srbiju, budući da se nakon što ju je, po njenim rečima, izbacio napolje, uplašila za sopstvenu sigurnost.

– Aleksandra nije ni znala za to, sve do ovog trenutka, upravo su joj fanovi javili. Pa mislim, devojka je u strahu, jer zna na šta je Filip spreman, što je i sam rekao, imali smo priliku u rijalitiju da vidimo koliko nasilan može biti. Ipak joj nije svejedno kada zna da će biti u njenoj blizini – govori izvor za medije i nastavlja:

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

– Aleksandra nije tikva bez korena, ima ko će nju da brani, ima porodicu, ima pravdu i Boga uz sebe, nema ona razlog da se plaši, nije joj svejedno, naravno, ali biće ona dobro, samo sve dobro da se završi, sada je najbitnije da ona i beba budu dobro – rekla je za gorepomenuti izvor Aleksandrina drugarica.

Podsetimo, pobednica „Zadruge 6“, Aleksandra Nikolić, koja je trudna sa Filipm Carem, je u emisiji „Elite“ u petak otkrila da ju je on varao i psiho-fizički maltretirao u Crikvenici, gde su živeli sve do nedavno.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:23

Oglasio se Filip Car posle priča da je tukao trudnu Aleks, pokaza celu prepisku

Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE