Radio BalkanFox

Svi su se pitali gde je on, nasmejani pozirali ispred kamere! (FOTO)

Muzička zvezda Aleksandra Prijović prethodna tri dana održala je velike koncerte u beogradskoj Areni, na kojima je okupila više od 50.000 ljudi, ispunivši svako mesto koje je bilo u prodaji za sva tri datuma.

Na sva tri njena koncerta porodica je bila njena najveća podrška, a mnogi su se pitali gde je za to vreme njen suprug, Filip Živojinović. Naime, roditelji, sin, baka i deka bili su u publici, a njen suprug Filip ipak je bio u produkciji kako bi vodio računa da sve prođe bez greške.

Sada je na internetu osvanula jedina fotografija Aleksandre i Filipa iz Arene, kako nasmejani poziraju pored Brenine prijateljice Kate.

Od istoka do zapada – 2.dan. Bravo – napisala je ona u opisu slike, na kojoj se svi smeju, a Aleksandra je čvrsto drži za ruku.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Podsetimo, pevačku zvezdu podržali su članovi porodice, prijatelji i brojne kolege, ali jedna od pevačici najbitnijih osoba i najveća podrška bio je suprug Filip Živojinović, kojeg ipak niko nije video među publikom. Ipak, pevačicin muž je bio na koncertu i pomno pratio i uživao u hitovima svoje supruge, ali u režiji, sa slušalicama na ušima. On je pazio na svaki detalj i vodio računa da sve bude u savršenom redu.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE