Radio BalkanFox

"UVUKLI SU ME U MNOGE PRIČE! TO SU SVE UDARCI" Kačavenda urnisala Anu Ćurčić – Bila je sigurna da ću se povući!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

Nije štedela reči!

Učesnica „Elite“, Milena Kačavenda progovorila je o prošlosti Aneli Ahmić, pa se osvrnula i na Anu Ćurčić, ali nije ostala dužna ni kada je Teodora Delić u pitanju.

– Milena, Janjuš ti se obratio sa stavom da mrziš Aneli – rekao je Darko.

– Ja ovde radim šta mislim da treba, Janjuš mi se obratio kao da ti baš mrziš Aneli i da sam je baš ponizila – rekla je Milena.

– Da li ti je bio cilj i namera da je spustiš zajedno sa svima njima – upitao je Darko.

- Oni mene sve vreme nazivaju mafijašica, ja ne mislim da sam organizovala nikoga, svima ide na nerve što se družim sa muškarcima. Devojka je drugačija mirna, mislim na Mionu, kad skoče skoče njih 5, samo ako ja nešto napravim kao moj performans, mi smo se zajedno toga setili, znaš da sam ja rekla da neke stvari znam. Najspecifičnije mi je bilo glas i način govora, to strašno pamtim. Pošto se ona žena dramatično promenila, uopšte nisam povezala. Kao što sam rekla, nikakvu priču ne bih iznosila - rekla je Milena.

- Ja sam i te kako pomislila da spustim loptu, jer ona meni ne remeti, ne bih htela da kvarim odnos sa Janjušem zbog nje, već dva tri puta je stao u njenu odbranu. Deluje mi da je i te kako zagrejano, ona mi deluje folirantski u smislu da joj treba zaštita, vrlo je bitka i jezičava kada treba nekom da je*e mamu - rekla je Milena.

- Ona je zabranila Urošu da se druži sa novim Nikolom, ja sam bila frapirana kada je o nušao, na prvu kad smo stali i porpičali on je totalno u nekom svom svetu. Ona je rekla njemu budeš li pričao sa njim jeba*u ti mater - rekla je Milena.

- Kako komentarišeš Anu Ćurčić i tu priču sa verenikom - upitao je Darko.

Darko Tanasijević

Foto: YouTube/Red TV

- To su sve udarci, ja sam se jako brzo oporavila, od nje mi je bio veliki udarac, sa vremena na vreme pogađa me to, ali vidi ima milion priča koja ja držim za sebe, ali to će sve zavisiti od nje. Ja sam spremna, moja advokatica će se baviti time. Ona mene jako dobro poznaje, bila je sigurna da ću se povući, upravo da neću raditi ove stvari. Koliko si krenula na mene toliko će ti sad biti nazad. Uvukli su me u mnoge priče, mislila sam da će obeležiti šesticu da će se držati kao gospođetina - rekla je Milena.

- Milena kako komentarišeš Teodorinu i Bebicinu raspravu sinoć - upitao je Darko.

- Sve one teme pasšteta feta malo su mi bile bljak, Bebicu nisam pratila ranije, ali sam čula neke priče. Ovog puta kako sam ga upoznala, deluje mi da zna šta radi - rekla je Milena.

- Mene niko neće praviti blesavim, mene je iznerviralo što je više puta stala na stranu Bukilića, ona je klinka i želi dobru frajera pored sebe. Mala nije naivna, već neko vreme iritira ljude - rekla je Milena.

- Je l' misliš da će se spojiti sa Bebicom opet? - upitao je Darko.

- Msilim da se mala ku*či, mnogo se zaleće, prodaje neku priču sa 18 je došla u Beograd - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE