Radio BalkanFox

Milan Stanković završio na infuziji u manastiru Hilandar


Milan Stanković, završio je na infuziji, i nalazi se u ambulanti koja je u okviru manastira Hilandar.  Pevač se ne oglašava tako često na društvenim mrežama, a sada je zabrinuo pratioce. Objavio je fotografiju, na kojoj je označio lokaciju.

Bolničar je bio u sobi u kojoj se može videti i ikona, a Milan je zumirao svoju ruku.

 

Podsetimo, Milan Stankvić neko vreme nije na sceni ali se povremeno pojavljivao u javnosti, pa čak i zapevao.

Međutim, pevač je bio više posvećen manastirskom životu. Obilazi manastire, a pisalo se kako će da se zamonaši. Ipak, nedavno je jedan monah ispričao kako treba još vremena kako bi došlo do tog čina.

– Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći – rekao je monah, koji se dotakao i Milanovog boravka u manastiru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE