Radio BalkanFox

Kakva reakcija pevačice na Prijinom koncertu zbog pitanja o Viktoru

Pevačica koja je popualrnost stekla u Zvezdama Granda, Lena Čolak provodila se „Štark areni“ u petak, na drugom koncertu Aleksandre Prijović, a o njenoj reakciji na pitanje o Viktoru Živojinoviću s kojim je navodno bila u emotivnoj vezi pričaće se dugo.

Naime, Lena je u petak uveče ušla u arenu na vip ulaz, samo desetak minuta posle Viktora.

Na koncert koleginice koju izuzetno poštuje došla je u društvu dve drugarice i to vidno raspoložena, međutim pitanje o Viktoru ju je krajnje iznenadilo. Na početku je prvo čestitala Aleksandri.

Imam mnogo omiljenih pesama, mnogo sam srećna što sam ovde. Svaka čast želim da joj čestitam – rekla je ona.

Na naše pitanje s kim se provodi i da li će se možda pridružiti Viktoru koji je samo desetak minuta pre nje ušao na isti ulaz, ona se nasmejala i rekla:

Jaoj, kakva pitanja – rekla je kroz smeh i otišla, reakciju pogledajte u videu.

Inače, ranije se dosta se spekulisalo o vezi Lene Čolak i sina Lepe Brene, Viktora Živojinovića, a sada su se otrkiveni i detalji navodnog raskida.

– Lena i Viktor već neko vreme nisu zajedno. Oni su se družili, u vezi im se super bilo, ali Lena se ohladila i vremenom je shvatila da nije to ono što želi. Želela je da bude fer i prema sebi i prema Viktoru i odlučila je da je najpametnije da raskinu – rekao je izvor i otkrio da je pevačicino srce osvojio uspešni sportista.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE