Radio BalkanFox

Todorićev sin i Petra dobili su dijete: Spojio ih je zajednički prijatelj, a pokrenuli su i biznis

Stariji sin Ivice Todorića (72), Ante Todorić (44)  i njegova partnerica, ekonomistica i poduzetnica Petra Kaćunko (37) nedavno su dobili djevojčicu Piju. Sretne vijesti potvrdila nam je teta Iva Todorić (47).

– Danas je poseban dan u mom životu jer sam sedmi put postala teta. Moj brat Ante i njegova partnerica Petra dobili su djevojčicu Piju prije par sati – rekla nam je u ponedjeljak, 2. listopada.

Inače, za spol su znali samo ona i Ante. Nisu ga otkrili ni najbližima jer su željeli da bude iznenađenje.

Foto: Mario Poje

Veza na daljinu

U ožujku 2021., Ante je potvrdio kako ljubi sedam godina mlađu Splićanku. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja početkom ljeta 2019.

Vezu su neko vrijeme održavali na relaciji Zagreb – Split, a onda su se odlučili za zajednički život u Kulmerovim dvorima, obiteljskom domu obitelji Todorić.

Petra se u Zagreb doselila s dvoje djece iz prvog braka. Da će dobiti treće dijete, otkrila je sredinom svibnja.

Njegovo četvrto, njeno treće

– Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana – potvrdila je Petra sretnu vijest za Gloriju tada.

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar

Rekla je da se, kako već ima iskustva s dvije trudnoće, sada osjeća sigurnije i opuštenije te da manje brine o nekim stvarima koje su je mučile prije. 

S djecom provode sve slobodno vrijeme, no nemaju ga mnogo otkako su pokrenuli zajednički biznis. Nedavno su otvorili agenciju Regent Real Estate za posredovanje u prodaji luksuznih nekretnina. 

Sin Ivice Todorića i njegova nekadašnja supruga Martina, djevojačkog prezimena Novosel, Miss Hrvatske iz 1997., zajedno su u braku dobili troje djece. Anti je kćerkica Pia četvrto, a Petri treće dijete.

Foto: Mario Poje

 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE