Radio BalkanFox

"ŠTA JE SA TOBOM, MOGLA SI DA GA RODIŠ?" Karleuša brutalno udarila na mlade repere, Cecina kontra će se pamtiti

Foto: YouTube/Zvezde Granda/Srbija Danas/RTS

„Još se sa banderom nisi posvađala!“

Jelena Karleuša redovno se obračunava sa pripadnicima domaće javne scene, a sada je na red došao i mladi reper Relja Despotović, poznatiji kao S*ksi iz grupe „Crni cerak“.

Popularna pevačica je na društvenoj mreži Iks objavila snimak mlađeg kolege koji je izrazio negativno mišljenje o njenoj muzici.

– Svakako mislim da moje mišljenje o njenoj muzici ne bi volela ni da čuje. Kada sam bio mali, meni su u kući zabranjivali da se sluša Jelena Karleuša – govori Despotović u pomenutom snimku, a JK se nije libila da da ironičan komentar:

Jelena Karleuša

Foto: Srbija Danas

- Dobro je što su ti branili, pa si sad tako fin dečko, a ne narkoman ne daj Bože. Bravo za roditelje - napisala je pevačica o mladom izvođaču koji je više puta bio hapšen zbog nedozvoljenih supstanci.

Međutim, mnogi korisnici Iksa nisu blagonaklono gledali na ovaj Jelenin napad, pa su se komentarima ustremili na pevačicu:

- Mogla si da ga rodiš, a s**š tu nešto, Jadno, Jelena besposlena, pa se spušta na nivo klinca i prepucava se s njim, Šta se dešava sa tobom? Aman više brate, još se nisi posvađala sa banderom... Ne vidim kako te ne mrzi više. Sve okej, novi album, treba reklama, ali pretera malo - neki su od komentara upućenih Karleuš, ali ona ni na njih nije ostala nema:

- Aha, znači okej je kad me vređaju, ali kako sam se usudila da uzvratim?! Baš sam bezobrazna.

"Na tapetu" se našao i reper Igor Panić, poznatiji kao Nući. Sa kojim je popularna pevačica došla nedavno u sukob (detaljnije OVDE).

Jelena je podelila najavu njegovog koncerta sa Mihajlom Veurovićem Vojažem na koji je pozvala njena estradna neprijateljica Svetlana Ceca Ražnatović.

Fol diva nije mogla da ne reaguje i ne podrži mlade izvođače.

Ceca Ražnatović

Č.Vukojičić

Foto: e-stock

- Ja idem! Veliki su uvek veliki - napisala je Ceca.

- U j**ote, za ovo ugrožavanje sigurnosti Ćunnija i dece iz publike se lično osećam odgovorno. Roditelji, upalite deci lokacije na telefonima, Ćunni, mislim da je vreme da ti Vojažov tata objasni neke stvari - napisala je još jednu u nizu prozviki Karleuša na društvenoj mreži Iks.




Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE