Radio BalkanFox

Jovana Joksimović trenira padel

Svi znaju da je Jovana Joksimović uspešna voditeljka, majka troje dece i supruga uglednog srpskog pevača Željka Joksimovića, ali ono što do sada niko nije znao je da već dve godine uspešno trenira sport koji u Srbiji nije mnogo poznat.

Ona se pojavila na takmičenju na Adi Ciganliji i sve iznenadila. Jovana već dve godine trenira padel, reket sport meksičkog porekla koji se obično igra u dublu, na nešto manjem terenu od teniskog, tzv. „kavezu“. Jovana je bila veoma borbena da osvoji prvo mesto, a partner u igri bio joj je sin njene kume. Ipak, stali su u polufinalu Belgrade opena.

Jovana je tom prilikom otkrila da padel trenira već dve godine i da cela porodica voli da igra sa njom. U tome zajedno uživaju, a ponekad se u žaru igre i posvađaju.

– Moja padel priča je krenula još u Atini, još pre dve godine, pošto Grci igraju gotovo istim žarom kao Španci koji popularišu padel u svetu. Tako da, u Atini smo krenuli da igramo – rekla je voditeljka i dodala:

– Mnogo ljudi i dalje ne zna šta je padel. Ja objašnjavam da je to super sport za druženje. Mi igramo to svi porodično i mama i tata, igra Željko, igram ja, porodično se smejemo, svađamo i uživamo.

Lepu voditeljku smo navikli da viđamo doteranu od glave do pete, a ovog puta je bila obučena u sportskom duhu.

U trenucima dok je imala meč, Jovana je na sebi imala lagodni roze komplet, šorts i majicu, kako bi joj bilo udobno dok se bori za pobedu.


K1info

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE